Aleksandra Prijović o trudnoći: Nikad tako nešto ne bih krila!

01.06.2022

14:51

0

Pevačica se oglasila za 24sedam, u jeku priča o proširenju porodice

Aleksandra Prijović o trudnoći: Nikad tako nešto ne bih krila!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Copyright Aleksandra i Filip Živojinović. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović je jedna od naših najtraženijih pevačica.

Kako pesmom, tako i deteljima iz privatnog života - uvek „drži" punu pažnju javnosti. Mediji su nebrojano puta pisali o njenom proširenju porodice sa Filipom Živojinovićem i oko te teme se uvek podigne ogromna prašina.

Tako je bilo i danas, na jednom prestoničkom događaju, kada se ponovo poteglo pitanje njene trudnoće. Iz tog razloga, ekipa 24sedam kontaktirala je Aleksandru, koja je s osmehom, međutim, rekla da za takve vesti ipak još nije vreme.

- Ne, ne, pa ja sam tako svako malo trudna, kako se piše. Naravno, to su lepe vesti, ja tako nešto nikada ne bih krila. Sad nemam vremena da mnogo pričam, ali nisam - kratko je izjavila ona za naš portal, akonto šuškanja.

 

 

Podsetimo, Aleksandra i Filip imaju sina Aleksandra, koji je centar njihovog sveta. Pevačica uživa u društvu naslednika zajedno sa suprugom i raduju se svakom njegovom novom koraku. Pre nekoliko godina, ona je objasnila kako će zbog carskog reza koji je imala morati da pričeka za drugo dete, ali da bi svakako volela da mezimcu podari društvo.

Konkretno, ćerku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike