Pored svega što je stekao, Mile Kitić i sada štedi: Opominjem Martu i Elenu, kakve torbe od 5.000 evra, ne može da se luduje!

10.04.2022

18:26

2

Autor: Marija Mitić

Pevač je oskudevao u detinjstvu i teško došao do sadašnjeg bogatstva pa ne podržava olako trošenje novca

Pored svega što je stekao, Mile Kitić i sada štedi: Opominjem Martu i Elenu, kakve torbe od 5.000 evra, ne može da se luduje!
Mile Kitić i Marta Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Mile Kitić ne krije da sve nade polaže u svoju ćerku Elenu, koja krči sebi put ka zvezdama na estradi, kao i da u nju ulaže finansije. Kako je jednom rekao, ona je jedina njegova investicija, međutim, ne voli rasipanje s novcem, zbog čega katkad i nju opominje.

- Desi se nekad i da kažem Eleni i Marti da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet, šest hiljada evra. To je glupost. Ima prečih stvari u životu – kaže Mile koji je u detinjstvu živeo skromno, potpuno drugačije nego danas.

– Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i garderoba. Morao sam da radim. Sećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba – priča pevač za Svet i priseća se svog prvog koncerta - na traktoru!

ATAImages/ A.A.
Mile Kitić

–  Sećam se prvog honorara. Otac mi je kupio šargije i na svim proslavama sam bio atrakcija. Došao traktor u selo Osinje, ja seo na ćebence i pevam. Naučili su me s**si, bezobrazne pesme. Prvi koncert mi je bio na traktoru zadruge kojim se orala zemlja. Ja sedim na blatobranu, sviram i pevam - kaže Kitić i otkriva na šta je potrošio prvi zarađen novac od pevanja.

- Bilo je pelcovanje pasa u selu. Dolazili su lovci, pa ako to ne uradiš, oni, ne znam šta su radili sa psima. A pelcovanje nije bilo jeftino. Ja došao na slavu, pevao, svirao i te pare dao lovcima da ne ubiju mog psa Ićija - kaže pevač.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike