Karleušu isprozivali da je preterala sa Fotošopom, sad se skinula u bikini: I dalje sam najbolja mačka u univerzumu! (FOTO/VIDEO)

01.06.2022

13:46

1

Najavljujući iduće druženje s fanovima, smišljeno se snimila u bazenu ne bi li pokazala zavidnu liniju

Karleušu isprozivali da je preterala sa Fotošopom, sad se skinula u bikini: I dalje sam najbolja mačka u univerzumu! (FOTO/VIDEO)
jelena_karleusa_3 - Copyright Instagram screenshot / karleusastar

Jelena Karleuša je nedavno održala nastup u Mostaru, ali tu nikako ne planira da stane kada je druženje s publikom u pitanju. Za par dana, naime, otputovaće u Zagreb i tamo se latiti mikrofona pa nizati hitove zajedno s vernim fanovima, zbog čega je veoma uzbuđena.

Jelena Karleuša Instagram screenshot / karleusastar
 

S druge strane, najavljujući ovo gostovanje u komšiluku, pevačica se - smišljeno skinula u kupaći, pa ušla u bazen. Nizom snimaka na Instagramu je tako pokazala zavidnu liniju „posebno za one koji brinu da li je i dalje najbolja mačka".

Podsetimo, pevačica se Mostara našla na meti tviteraša koji su mahom „udarali" na „višak kilograma koji ona uporno prikriva Fotošopom".

 

 

U odnosu na fotografije koje je objavila u skupoj odevnoj kombinaciji, prema njihovim rečima, bila e toliko zaigrala da je delovala neprepoznatljivo na snimcima koji su kolali Tviterom.

Twitter screenshot
 

O istom su pisali i regionalni mediji, samo zbog komentara korisnika pomenute društvene mreže, koji su poznati po tome što ovakve stvari ne opraštaju.

Jelena tome, naizgled, nije mnogo davala na značaju, ne oglašavajući se po tom pitanju. Međutim, sada, okrenula je novi list:

- Posle fantastičnog koncerta u Mostaru nastavljamo dalje. Vidimo se 3. juna u Zagrebu. Jedva čekam, a u kupaćem sam samo da ne bi brinuli da li sam i dalje najbolja mačka u univerzumu - rekla je ona ulazeći u bazen, pa poslala poljubac.

Pred kraj snimka, međutim, pokazala je i srednji prst, snimajući se sa svih strana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike