Drama oko novog albuma JK ne jenjava! Fan žestoko o pevačici, potkačio joj i saradnike, pa dobio oštar odgovor! (FOTO)

31.05.2022

05:45

3

Govoreći o novitetima na polju karijere, Karleuša otkriva kako je trenutno u fazi realizacije video sadržaja za pesme koje su već gotove

Drama oko novog albuma JK ne jenjava! Fan žestoko o pevačici, potkačio joj i saradnike, pa dobio oštar odgovor! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pored pitanja poput gde će se i kada latiti mikrofona, te o detaljima iz privatnog života, Jelenu Karleušu sada više nego ikad ispituju - kad će novi album? Zbog rada na novom, dugoočekivanom projektu, pevačica se bila povukla iz žirija „Zvezda Granda", ne bi li se još dodatno posvetila pesmama.

Nekoliko puta je i odlagala dan kada će noviteti osvanuti, ne bi li bila sigurna „da je sve na svom mestu"... Međutim, da je narodu teško ugoditi - svedoči komentar ispod jedne od njenih najnovijih fotografija na Instagramu, na koji je dala opširan odgovor.

- Bez obzira na kvalitet nastupa očajnicki fale nove pesme, Slatka mala za novu generaciju. Praktično samo dve pesme sa nastupa su snimljene u poslednjih deset godina - počeo je izvesni Nenad, pošto se pevačica bila latila mikrofona u Mostaru.

- Ne razumem strategiju da se odlaže izbacivanje albuma, a izbegava izbacivanje singlova koji bi delimično umirili apetite fanova koji su prilično razočarani lažnim obećanjima - pisao je zatim jedan od korisnika pomenute društvene mreže, direktno i „udarajući" na tim saradnika JK:

- Pi-ar gotovo i ne postoji, Zoranova (Birtašević) komunikacija sa fanovima bolje i da ne postoji, jer pre liči na sabotažu nego na želju da se promoviše i gradi brend - smatra Nenad.

Karleuša mu na ovo nije ostala dužna.

Ona je ovom prilikom otkrila kako novim albumom, za koji su pesme već gotove, planira da pomeri sve granice, a da njen predstavnik za medije zbog obima svog posla oko istog više gotovo i ne spava.

 

 

- Dragi Nenade, nove pesme su gotove i trenutno smo u fazi realizacije video sadržaja. Taj video sadržaj ne može da bude nešto što se radi i snima na našim prostorima jer ne zadovoljava moje visoke kriterijume. Zoran se trenutno bavi radom na više frontova kad je o ovom albumu reč i mogu da kazem da vise i ne spava - počela je oštro Jelena, pa nastavila:  

- Ovaj album je zamišljen kao kruna mog dosadašnjeg rada i radimo temeljno. Od pesama koje će pomeriti granice u svakom smislu do video sadržaja, preko koncerta i svega što će pratiti marketing ovog albuma, planiram da čitava planeta priča o tome. Ako se čekalo ovako dugo, smatram da sada kada smo u finalnoj realizaciji ne treba ubrzavati i oduzimati od kvaliteta.

Jelena je zatim naglasila kako je svesna da se od nje očekuje mnogo, pa da zato i priprema nešto „o čemu će se pričati i van granica naše zemlje."

- ...Ovo će biti ujedno i najskuplji album i sve što njega prati ikada urađen u ovom delu sveta. Uz mnogo kolaboracija sa svetskim imenima, sigurna sam da ćemo uspeti u nameri da opravdamo čekanje - napisala je, između ostalog, ona.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

Fan, međutim, nije mnogo „spustio loptu". S jedne strane, ponadao se da će pevačica „pravilno razumeti kritike", ali je i naglasio „da čekanje ima smisla samo kada je oročeno".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike