Rasta bi rado ponovo sarađivao sa Anom: Zajedno gradimo i kuću!

19.05.2022

11:36

0

Autor: Marija Mitić

Reper se ne libi da sarađuje sa bivšom suprugom

Rasta bi rado ponovo sarađivao sa Anom: Zajedno gradimo i kuću!
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/ A.A.

Stefan Đurić Rasta ponovo je na slobodi nakon što je zbog nedozvoljenih supstanci u pritvoru proveo četiri meseca, a potom u kućnom pritvoru još osam. Reper se punom parom vraća novim projektima, a kaže i da nije nemoguće da ponovo obnovi saradnju sa bivšom suprugom, Anom Nikolić.

- Da napravimo isti album kao pre par godina, naravno da ne možemo, ali neki drugi, sa istim uspehom, možemo. Ni ona ni ja ne radimo stvari veštački, ako se nešto bude desilo, zašto da ne. Svakako sam sada u fazi kada sam jako inspirisan da komponujem, tako da.. Zašto da ne.

Rasta je progovorio i o navodima da zajedno sa Anom ćerkici Tari grade kuću.

ATAImages/ A.A.
Ana Nikolić i Rasta

- Gradimo ćerki kuću, odnosno, više joj gradimo budućnost, u svakom smislu. Nekretnina je jedna od stvari koja je najsigurnija danas, koja će imati svoju vrednost i to je nešto na šta će moći da se osloni. To je pravac u kojem mi razmišljamo.

Za kraj Stefan kaže i da ćerka sluša njegovu muziku, kao i sličnu i iako su u njoj razne konotacije, poput droge, seksa i alkohola, kaže da joj ne brani.

- Ne mogu to da joj zabranim, to je nešto što voli da sluša, prija joj. Nešto razume, a ono što ne razume, razumeće kad dođe vreme.

Podsećanja radi, Rasta je radio na Aninom albumu iz 2016. godine, koji nosi naziv "Labilna", a on se smatra jednim od najuspešnijih proteklih godina, na našim prostorima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike