Rasti je i kretanje u stanu bilo ograničeno! Ovako je izgledao trenutak kada je skinuo nanogvicu (FOTO)

19.04.2022

21:31

0

Reper se kretao samo po dnevnoj sobi, kuhinji i kupatilu

Rasti je i kretanje u stanu bilo ograničeno! Ovako je izgledao trenutak kada je skinuo nanogvicu (FOTO)
Screenshot_17 - Copyright Printscreen Youtube/ AmiG Show

Reper Stefan Đurić Rasta je posle četiri meseca zatvora proveo i osam meseci u kućnom pritvoru u svom penthausu. Iako se ova nekretnina prostire na 200 kvadrata njemu je sa nanogvicom bilo ograničeno kretanje i u sopstvenom stanu.

Rast je pokazao kuda se kretao i u kakvom krevetu je spavao prethodnih osam meseci. 

- Ovde sam spavao osam meseci, na ovom krevetu. Od 200 kvadrata stana smeo sam da se krećem samo do ove sobe, ograničeno je kretanje. Sada konačno idem da spavam u svoj krevet, nema nikog da me hapsi - pričao je Rasta u emisiji „Amidži šou“ i otkrio šta je prvo uradio pošto je skinuo nanogvicu:

Printscreen Youtube/ AmiG Show
Rasta

 

- Prvo što sam uradio kada sam izašao iz zatvora, otišao sam u studio da snimam spot. Ne možes svuda. Imao sam najsmešniju situaciju, stan mi je nekako duguljast, i taj signal ne može da dopre kroz ceo stan. Mogao sam da biram da li ću spavaću sobu i kupatilo ili ću dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo, odabrao sam ovo drugo - kaže on i otkriva šta se dešava ukoliko ode korak dalje i pređe liniju koju ne bi trebalo: 

Printscreen Youtube/ AmiG Show
Rasta

- Pod kontrolom si, ide prvo poziv telefon ako prekršiš, a onda dolazi neko.. Postoji kontrola, ali čovek se brzo navikne. Pogotovo kad izađeš iz zatvora. Mislim da sam mogao u svom kupatilu da dubim na trepavicama tih osam meseci. Kod kuće si, ćerka je dolazila, bila je kod mene, nadoknađivali smo vreme, moji su bili tu, snimao sam... Probao sam da vodim normalan život, samo sam ga prebacio unutar zidina - kazao je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike