Anastasija i Nemanja uhvaćeni u ludom noćnom provodu: Do jutra na splavu plesali prisno, ona u šok izdanju! (VIDEO)

28.05.2022

11:44

3

Autor: Marija Mitić

Pila su se najskuplja pića u jednom od centralnih separea

Anastasija i Nemanja uhvaćeni u ludom noćnom provodu: Do jutra na splavu plesali prisno, ona u šok izdanju! (VIDEO)
Anastasija Gudelj - Copyright 24sedam/D.B. ATAImages/Antonio Ahel

Novopečeni par, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj ne odvajaju se protekla tri meseca, koliko su u ljubavnoj vezi. Nakon što je ona nekoliko puta posetila Španiju, odnosno Sevilju gde fudbaler živi, Nemanja  je povodom njenog rođendana ove nedelje doputovao u Srbiju sa porodicom.

Nakon upoznavanja Ražnatovića i Gudelja, te proslave Anastasijinog 24. rođendana, par koristi svaki trenutak da bude zajedno dok je fudbaler u Beogradu. Baš prošle noći, oni su izašli u noćni provod, na jedan poznati beogradski splav, gde ih je uhvatio paparaco portala 24sedam.

24sedam/D.B.
Anastasija i Nemanja u provodu

Anastasija i Nemanja bili su sa društvom u jednom od glavnih separea gde su pili najskuplja pića, a golupčići se cele noći nisu odvajali jedno od drugog.

Oni su igrali prisno i svako malo se častili poljupcima i zagrljajima, dok je Anastasija plesala pomalo i sa ostalim društvom.

Ono što je posebno intresantno jeste nesvakidašnje izdanje Anastasije, s obzirom da je noćni izlazak u pitanju. Ona se ovog puta nije opredelila za elegantnu odevnu kombinaciju, kao što smo od nje navikli, već je u izlazak otišla u posve opuštenom izdanju - širokim, spuštenim farmerkama, iz kojih izviruje beli donji veš, šarenoj, sportskoj bluzi, vezanoj tako da se vidi stomak, i sa kačketom, a moglo bi se reći da njen stajling izuzetno podseća na Nemanjin stil oblačenja.

Fudbaler je takođe prošle noći nosio kačket, sa kojim ga mahom viđamo u poslednje vreme.

Inače, ni Anastasija ni Nemanja ništa nisu na svojim društvenim mrežama objavljivali povodom sinoćnjeg izlaska, već su se trudili da prođu neopaženo, međutim, to im ni ovoga puta nije pošlo za rukom.

Podsetimo, Anastasija je 24. rođendan proslavila u jednom prestoničkom restoranu 25. maja, na kojem se pred brojnim medijskim ekipama pojavio i Nemanja, prvi put u svojstvu njenog dečka.

Na proslavi je ovekovečen i njihov "prvi medijski poljubac", a kako se spekuliše, Gudelj će svojoj dragoj, kao rođendanski poklon, darivati putovanje na Ibicu od 12.000 evra!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike