Kim Kardašijan u teškoj emotivnoj krizi: Ona i Pit dobijaju jezive pretnje smrću

26.05.2022

21:19

0

Ona danima živi u strahu, pa je zatražila policijsku zaštitu

Kim Kardašijan u teškoj emotivnoj krizi: Ona i Pit dobijaju jezive pretnje smrću
profimedia-0688174251 - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan trenutno prolazi kroz tešku emotivnu krizu, jer danima unazad dobija pretnje smrću. 

Zbog ovakvih poruka, ona je zatražila je policijsku zaštitu za svoju porodicu nakon što joj je progonitelj poslao više od 30 uvredljivih pisama u kojim preti njoj i njenom dečku, Pitu Dejvidsonu.

Progonitelj je navodno Kardašijanki slao preteća pisma u kojima je tvrdio da će baciti bombu na njen poslovni prostor.

Profimedia
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson

 

- Pit mora i umreće ovog vikenda, a ti sledećeg vikenda - pisalo je u jednom od 30 pisama koja su navodno stigli na Kiminu adresu.

U pravnim dokumentima do kojih je došao „The Blast", Kim je spomenula i da je dobila i uznemirujuće seksualne pretnje od muškarca za sada nepoznatog javnosti, te je zbog toga podnela zahtev za zabranu prilaska tom muškarcu.

Ono što je dodatno plaši jeste što ga nikada nije videla, niti komunicirala sa njim, a on je uspo da dođe do njene kućne adrese. 

Profimedia
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson

 

- Nema apsolutno nikakvog razloga ili legitimne svrhe da me kontaktira. U više pisama pretio mi je da će me ubiti. Izneo je brojne lažne i užasne tvrdnje o meni i mojim intimnim odnosima. Takođe je u svojim pismima izneo uznemirujuće seksualne reference o meni - rekla je Kim, pa dodala: 

- 25. aprila 2022. upućena je pisana pretnja bombom mom poslovnom prostoru. Obaveštena sam da je moje privatno obezbeđenje analiziralo pisanu pretnju bombom i pronašlo niz sličnosti između pretnje i prethodnih pisama. Trpela sam i trpim tešku emotivnu krizu. Bojim se za sopstvenu sigurnost, bojim za sigurnost onih koji su mi bliski, moje porodice i drugih na mom radnom mestu.

Rijaliti zvezda smatra da zabrana prilaska neće biti dovoljna da spreči muškarca koji joj preti, te misli da će pokušati da je povredi.

- Zabrinuta sam zbog zabrane prilaska, on će nastaviti da šalje svoje pretnje i pokušaće fizički da me povredi ili čak ubije.

Profimedia
Kim Kardašijan

 

Progonitelj je zapretio Kardašijanki da su ona i njen dečko na spisku za napad i da „mora uskoro da umre".

U jednom od zastrašujućih pisama stoji:

- Usled vašeg poslednjeg postupka, stavio sam vas na svoju „hit listu“. Ako te ikada vidim u Njujorku ili tvog dečka u Los Anđelesu, izvršiću to tog dana.“ Nastavio je i dodao: „Pit mora i umreće ovog vikenda, a ti sledećeg vikenda.“

AP/Evan Agostini
Kim Kardašijan

 

Sudija u Los Anđelesu naložio je donošenje privremene mere zabrane pristupa, koja će spečiti muškarca da na bilo koji način kontaktira Kim ili Pita ili da dođe na 50 metara do nje ili njene kuće, a ročište za dugotrajniju zabranu prilaska zakazano je za 13. jun.

Podsetimo, Kim je sada u velikom strahu, naročito zbog toga što je 2016. godine opljačkana. Tada su razbojnici, koji su bili obučeni u uniforme policajaca ušli su u njenu hotelsku sobu dok je bila sama, vezali je i stavili u kadu pre nego što su pobegli s milionima dolara vrednim nakitom, uključujući njen verenički prsten tadašnjeg supruga, Kanjea Vesta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike