Ceca se malo zbunila! Situacija sa Anastasijinog rođendana koja je svima promakla (FOTO)

26.05.2022

19:31

1

Da bi sve izgledalo spontano pomogla joj je koleginica Vanja Mijatović

Ceca se malo zbunila! Situacija sa Anastasijinog rođendana koja je svima promakla (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Na rođendanskom slavlju Anastasije Ražnatović, zapevala je i mama Ceca Ražnatović. Za okupljene goste, pevačica je otpevala nekoliko svojih najvećih hitova, a sve zvanice su pevale sa njom uglas. 

Kao i svakom pevaču, i Ceca je imala „onaj momenat“, kada je, po svemu sudeći, na trenutak zaboravila reči svoje pesme, ali da sve to izgleda neprimetno, pomogla joj je koleginica Vanja Mijatović, koja je inače bila angažovana da uveseljava goste. 

 

Dok je Ceca izvodila numeru „Ličiš na moga oca“, koju je snimila 1996. godine, imala je poprilično zanimljivu „situaciju“. 

Vanja je pronašla reči pesme, a dok ju je Ceca izvodila, koleginica joj je tekst numere pokazivala na ekranu telefona, pa sa njom pevala kako bi sve izgledalo spontano.

Podsetimo, na rođendanu Anastasije Ražnatović bio je veliki broj zvanica iz javnog sveta. Na slavlju su bili Aleksandra Prijović sa suprugom, Saša Matić sa nežnijom polovinom, Kaća Grujić, Milica Todorović, Aleksandra Mladenovć, Marija Šerifović, Đorđe David, Saša Popović, Suzana Jovanović, Ćira, Angellina, Sanja Marinković, Marijana Mateus, Bojana Rodić, Mirko Šijan, Filip Živojinović, Matija Bojović, Nataša Rodić i mnogi drugi.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti