Doterali se! Cecini otac i majka iz Žitorađe došli kod Anastasije na žurku: Unuka im pritrčala u zagrljaj (FOTO)

25.05.2022

21:12

2

Mirjana i Slobodan Veličković prvo su poljubili unuku

Doterali se! Cecini otac i majka iz Žitorađe došli kod Anastasije na žurku: Unuka im pritrčala u zagrljaj (FOTO)
anastasija_rodjendan_25052022_0230 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović upriličila je večeras gala proslavu povodom svog 24. rođendana u jednom luksuznom restoranu u Beogradu, a osim brojnih ličnosti sa estrade, Cecina ćerkina obradovala se prisustvu babi i dedi.

Cecini roditelji, Mirjana i Slobodan Veličković, stigli su pravo iz Žitorađe u Beograd, kako bi uveličali veselje unuki, a tom prilikom su se i doterali. Cecina majka obukla je crnu čipkastu haljinu, a otac odelo, te su ruku pod ruku ušli u restoran.

Najpre su unuci čestitali rođendan, a Anastasija im je pala u zagrljaj. Oni će, takođe, sada upoznati Anastasijinog dečka Nemanju Gudelja koji je došao iz Španije na žurku sa porodicom.

Podsetimo, fudbalerovi majka, brat i sestra stigli su uoči rođendana Cecine ćerke u vilu na Dedinju, gde su u ponoć proslavili njen rođendan. Oni su se večeras svi porodično pojavili na žurci, na koju su došle brojne poznate ličnosti: Saša Popović i Suzana Jovanović, Saša Matić, Milica Todorović, Aleksandra Mladenović, Kaća Grujić, Đorše David, Marija Šerifović, Viktor Živojinović, Marijana Mateus...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike