Nije sve onako kao što izgleda: Seka Aleksić odgovorila na priče da joj kuća košta pola miliona evra!

26.05.2022

09:45

0

Pevačica s porodicom živi u Staroj Pazovi, gde je svakako udruženim snagama sa suprugom napravila pravi mali raj

Nije sve onako kao što izgleda: Seka Aleksić odgovorila na priče da joj kuća košta pola miliona evra!
seka_aleksic_19052022_0094 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U jeku priča o vili od oko pola miliona evra, Seka Aleksić rešila je da se oglasi i ispriča kako stvari stoje. Svesna da je jedna od retkih koje demantuju cene, objasnila je kako s porodicom zapravo živi „u kući, a ne vili" u Staroj Pazovi i da, bez obzira što su sebi „skockali" pravi mali raj, nikada neće govoriti o tome koliko su na isti i potrošili.

- Ja ne živim u vili, ja živim u kući. Ovo iza mene je vila, Beli dvor, ono što je u Pazovi je kuća, malo veća. Ja mislim da sam jedna od retkih koja demantuje cifre, ja to ne volim, mislim da je nekulturno pitati koliko šta košta, a druga stvar, ako sam ja svoju karijeru i život pazila i vredno radila i ako se za mene nikakvi sponzori nisu lepili, svi znate da sam sve što sam stekla stekla sama - poćela je Seka, piše „Informer", ali pevačica se nije tu i zaustavljala.

- Kasnije kada sam se udala zajedno stekla sa svojim suprugom. Mislim da tu nema mesta za to koliko šta košta, koliko košta to je moja lična stvar, ako sam ja to sebi priuštila - tvrdi ona.

- Ja bih najsrećnija bila kada mi u ovoj zemlji decu ne bismo lečili preko SMS, kada bih mogla i ja i ostali da se uključimo da pomažemo ljudima na pravi način, ali to je nemoguće, ne samo kod nas nego i u svetu. Ja nikada neću reći koliko kuća košta, niti potvrditi, jer je to totalno nebitno - zaključila je Aleksićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike