Hit detalji s Anastasijinog rođendana! Slavljenica se od dečka nije odvajala, a zbog Cece svi skakali! (FOTO)

26.05.2022

07:15

0

Ražnatovićeva je slavila do kasno u noć, a srećna majka nanizala je nekoliko hitova pošto se latila mikrofona

Hit detalji s Anastasijinog rođendana! Slavljenica se od dečka nije odvajala, a zbog Cece svi skakali! (FOTO)
anastasija_rodjendan_25052022_0016 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović je prethodne večeri proslavila 24. rođendan u jednom prestoničkom lokalu. Ovim povodom, okupili su se  članovi kako njene, tako i porodice njenog novog dečka Nemanje Gudeja, koji je zbog proslave doputovao čak iz Sevilje, pa i rasplakao Cecu Ražnatović jednim gestom.

Ne želeći, međutim, o tome javno da razgovara, pevačica je naglasila da je upoznavanje prošlo sjajno, kao i da nije veridba u pitanju.

Ražnatovićeva je slavila do kasno u noć, ne razdvajajući se od svog izabranika. „Ti voliš nju, a tebe ja", „Ličiš na moga oca"... Nizali su se hitovi njene poznate majke, dok je ona sve vreme igrala, ne skidajući osmeh sa lica.

Instagram screenshot / aleksandra_mladenovic_
 

Posle poljupca koji je „pao" dok je duvala svećice, još mnogo ih je bilo „upecanih". Neki su, naravno, završili i na Instagramu, kao i brojni plesovi ovog para, koji očito uživa u svakom zajedničkom trenutku. Simpatično je i to što je Nemanjin brat Dragi javno zove „snajkić", te je jasno da se odlično uklopila iako nisu mnogo dugo zajedno.

Instagram screenshot / raznatovicanastasija
 

Na proslavi su se brojni pevači latili mikrofona, ali Ceca je svakako bila zvezda večei - kao majka slavljenice. Posebno kasnije, kada su se svi već bili dobro opustili, niko nije sedeo dok je Ražnatrovićka pevala.

Od pesmice koju joj je posvetio bratanac Željko, preko Dragog „u ulozi" Džonija Depa, bajkovite torte... Brojni su detalji koji su obeležili Anastasijin rođendan. Upravo zbog njih, o ovome će se zasigurno još neko vreme pričati.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike