Rouan Etkinson napravio ludu žurku u hotelu, stiglo more žalbi zbog buke: To je bila najgora noćna mora!

25.05.2022

12:10

0

Autor: Marija Mitić

Komšije su se bunile zbog glasne muzike i vatrometa, a jednoj ženi čak su i pobegla dva psa

Rouan Etkinson napravio ludu žurku u hotelu, stiglo more žalbi zbog buke: To je bila najgora noćna mora!
profimedia-0553164480 - Copyright Profimedia

Slavni engleski glumac, Rouan Etkinson, domaćoj publici poznat po ulozi u humorističkoj seriji "Mister Bin", naišao je na oštre kritike javnosti nakon žurke koju je organizovao povodom rođendana njegove supruge Luiz Ford.

Kako pišu strani mediji, zabavu povodom 40. Luizinog rođendana poznati par je organizovao u luksuznom hotelu "Lucknam Park" na istoku Engleske, a stanovnici susednih mesta, koja su od hotela udaljena oko osam kilometara, recepciju hotela zatrpali su žalbama na račun buke.

Jedna vlasnica kućnih ljubimaca, Teri Frilend, rekla je da su se njena dva psa toliko uspaničila zbog buke, da su joj pobegla.

Profimedia
Rouan Etkinson i Luiz Ford

- Za Novu godinu očekujete vatromet i glasnu muziku, pa se pobrinete za svoje pse. Mogu vam sa sigurnošću reći da tako nešto nisam očekivala u subotu uveče u maju - rekla je ova gospođa i dodala:

- Ja čak ni ne živim blizu hotela, velika se dolina nalazi između hotela i našeg mesta. Potpuno sam se prepala i bilo je strašno. Ne znam šta da radim - kaže žena koja ceo ovaj događaj opisuje kao najgoru noćnu moru.

Rođendanski vatromet navodno je počeo oko 22 sata, a njihov nagli zvuk preplašio je njenog psa Bobija, toliko da je pobegao!

Rouen Etkinson Foto: Profimedia
Rouan Etkinson

- Tumarala sam okolo u kućnom ogrtaču, pidžami i gumenim čizmama, ali dok sam tražila Bobija izgubila sam drugog psa - rekla je ona, ali, na sreću, psi su se vratili sledećeg dana, u jutarnjim satima.

Pomenuti list je stupio u kontakt s hotelom i glumčevim predstavnicima za medije, međutim oni navodni incident još uvek nisu prokomentarisali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike