Anastasija pristala da se uda za Gudelja! Cecina ćerka najavljuje svadbu: Da igramo u kolu i pucamo u jabuku! (FOTO)

25.05.2022

11:41

5

Fudbaler je sa porodicom došao u Beograd povodom pevačicine žurke koju će organizovati večeras

Anastasija pristala da se uda za Gudelja! Cecina ćerka najavljuje svadbu: Da igramo u kolu i pucamo u jabuku! (FOTO)
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić MN press

Anastasija Ražnatović danas proslavlja 24. rođendan, a najveću sreću danas joj pričinjava to što je njen dečko Nemanja Gudelj stigao sa porodicom iz Sevilje u Beograd.

Njihova veza već neko vreme je pod lupom javnosti, a svi čekaju kada će doći momenat da se Cecina ćerkina uda. Kako se čini prema njihovim objavama, takav ishod bi uskoro mogao da se desi, a sama Anastasija je najviše podgrejala sumnje.

Porodica Gudelj - majka Olivera, sestra Vanja i brat Dragi, bili su gosti sinoć u vili na Dedinju kod Cece kada su se prvi put i upoznali, te dočekali u ponoć Anastasijin rođendan, a sada je mlada pevačica i priznala da bi se tek posle dva meseca veze udala za fudbalera.

 

Anastasiji je prijatelj i frizer Stevan Radivojević uputio Instagram čestitku uz zanimljivu poruku, koju je pevačica izgleda oberučke prihvatila:

- Tasona, da se svakog rođendana provodiš kao ovde! Da igramo u kolu ispred Ljutice Bogdana i da pucamo u jabuku - napisao je on aludirajući na svadbu, a ona je odgovorila:

- Ahahahaha! Može! - dopalo se Ražnatovićevoj.

Inače, Nemanjin brat Cecinu ćerku već zove "snajkić", a zbližavanje njihovih porodica ide ubrzanim tempom, što sa njenim bivšim dečkom Đorđem Kuljićem nije bio slučaj.

Podsetimo, ona je dvaput bila u Sevilji kod Nemanje u proteklom periodu i tamo se zbližila sa njegovom porodicom s kojom se provodila i boravila na utakmicama. Sada su oni došli povodom njene večerašnje žurke, a upoznali su se takođe sa celom njenom familijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike