Reperi sa Medaka predvideli ubistvo na Banjici! Paja Kratak i Bigru: Bili smo maštoviti! (FOTO/VIDEO)

23.05.2022

13:28

0

Spot za pesmu koja je gotovo opevala krvavi pir, ušao je u trending na Jutjubu

Reperi sa Medaka predvideli ubistvo na Banjici! Paja Kratak i Bigru: Bili smo maštoviti! (FOTO/VIDEO)
reperi 24sedam sa Marom (5) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Miloš Grubor poznatiji kao Bigru i Pavle Janković, zvani Paja Kratak, nedavno su objavili spot za pesmu “Who Shot Ya 2” koja je ušla u trending. O devedesetim, veličanju kriminala i odrastanju u Beogradu, pričali smo sa reperima koji su ostali verni oldskul hip hop zvuku, iako već godinama bolje “prolaze” neki noviji stilovi -  “trep” i “trepfolk”. 

Time je oduševljenje njihove publike veće zbog činjenica da su sa novom pesmom i spotom “Who Shot Ya 2” stigli do vrha trendinga na Jutjubu, jednog od glavnog pokazatelja uspeha današnjih izvođača.

24sedam/Nenad Vujanović
Bigru i Paja Kratak sa voditeljkom Marijom Atanasković

- Za nas to znači da će definitivno više ljudi čuti za nas i biti upoznato sa našim radom i sa tom oldskul repčinom i da će čuti za druge izvođače koji se isto bave tim zvukom - rekli su u emisiji “24sedam sa Marom”.

Momci u novoj pesmi imaju proročki stih koji govori o tome da jedan kriminalac strada od plaćenog ubice prerušenog u dostavljača pice, kao što smo nedavno videli da se desilo na Banjici.

- Jako mi je krivo što se to desilo. Jednostavno, kad sam pisao tu strofu, uopšte nisam ni razmišljao da li nešto zvuči realistično. Prvi put čujem da se nešto ovako desilo, nisam mogao da predvidim tako nešto, plod mašte je to bio u tom trenutku. Zvučalo je zanimljivo iz razloga što smo znali da ćemo spot snimati po rimama koje smo rekli i to nam je bio veći izazov nego sama pesma - objasnio je Bigru voditeljki Mariji Atanasković.

Sam spot je urađen filmski, a Bigru i Paja su se odlično snašli kao glumci. Scenario spota je na najneverovatniji način postao realnost i vratio nas u devedesete godine.

Pavle je, inače, verovatno najmlađi reper u Srbiji, jer je u trenutku kada je snimio prvu pesmu u profi studiju imao samo 11 godina. Tamo ga je odveo Monogamija, a Juice publiku u jednom svom intervjuu podsetio na tu činjenicu.

Šta pokušavaju da poruče svojim pesmama, da li publika tekstove razume kao veličanje kriminala i zašto najveći "seljaci" žive u gradu, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike