Hrvatska predstavnica na udaru tviteraša: „Bombardovali” je porukama, pa morala da ugasi profil (FOTO)

21.05.2022

15:39

0

Sa Albininim mišljenjem o predstavnici Španije korisnici Tvitera nisu bili saglasni

Hrvatska predstavnica na udaru tviteraša: „Bombardovali” je porukama, pa morala da ugasi profil (FOTO)
profimedia-0611041570 - Copyright Profimedia

Prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na Evrosongu Albina Grčić našla se na udaru korisnika Tvitera. Naime, ona je dala svoj sud o nastupu španske predstavnice Šanel, sa kojim njeni pratioci nisu bili saglasni.

Kako je ona istakla, lepe žene ne mogu da pobede na Eurosongu podelila je na Tviter profilu, zbog čega se potegla žučna rasprava na pomenutoj socijalnoj platformi. 

Profimedia
Albina Grčić

 

- Sad opet gledam nastup Šanel na Eurosongu… Nema dalje! Lepe, zgodne, talentovane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvek će se kritikovati da li je loše otpevala jedan ton, je li nešto pogrešno izjavila i da li joj je izvirio but ili guzice - izjavila je Albina, koja je pokazala nezadovoljstvo plasmanom španske predstavnice, a pratioci su je odmah demantovali i podsetili je na to koliko je lepih žena pobedilo.

- „Ruslana je bila prezgodna!”, „Prouči malo Eurosong”, „Mnoge zgodne žene su osvajale Eurosong”, „Naša Emilija Kokić je bila, i dan-danas je zgodna, a pobedila je sa grupom Riva”, „A šta je onda bila Lorin?” - bili su neki od komentra Tviteraša. 

Ova rasprava na društvenim mrežama je potrajala nekoliko dana, a Albina je potom odlučila da ugasi Tviter profil, dok su joj ostale društvene mreže aktivne. 

Printscreen Twiter/albina_music
Albina Grčić ugasila Tviter nalog

 

Podsetimo, Albina se nedavno našla na udaru kritika kada se oglasila na TikToku nakon prve polufinalne večeri i komentarisala konkurenciju Mije Dimšić, koja je ove godine predstavljala Hrvatsku na Evroviziji. U videu je aludirala na to da bi uz takvu konkurenciju ona prošla dalje.

Međutim i tu su je pratioci presekli komentarima: 

- I opet bi ispala, ne traži opravdanja - napisao joj je jedan pratilac. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike