Albina, sine, glavu gore! Bekuta poslala poruku Hrvatici koja je ispala iz takmičenja za „Pesmu Evrovizije" (FOTO)

19.05.2021

14:41 >> 15:27

0

Pevačica Grčićevoj predviđa blistavu karijeru i ne može da veruje da nije prošla u finale šoua

Albina, sine, glavu gore! Bekuta poslala poruku Hrvatici koja je ispala iz takmičenja za „Pesmu Evrovizije" (FOTO)
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Antoio Ahel

Ana Bekuta, po svemu sudeći, pažljivo je ispratila prvo polufinale „Evrovizije”, vatreno navijajući za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju. Međutim, najviše je bila naklonjena „komšinici” Albini Grčić, koja se predstavila publici sa pesmom „Tick-Tock”. To što ona nije prošla u finale – veoma je začudilo pevačicu, koja je zato i odlučila da joj se obrati putem društvene mreže Instargram, ističući da joj predviđa blistavu karijeru, te da ne treba da brine.

– Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci – bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale. Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na „Evroviziji”, sve je bilo fantastično – od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga – pisala je Ana.

– Albina, sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz „Hurricane”, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja – nasmejala je na kraju ona komentarom.

Inače, direktno u finale koje će biti održano u subotu, 22. maja, plasirane su Nemačka, Italija i Holandija, a nakon glasanja za svoj plasman izborile su se: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina. Predstavnice Srbije nastupiće u četvrtak, 20. maja, pod rednim brojem devet.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike