Kajli je ogrlicom rekla sve, ali je niko nije „čuo"? Hit detalj o porođaju koji je svima promakao! (FOTO)

18.02.2022

07:00

0

Drugu trudnoću nije skrivala koliko i prvu. Šta više, sve što je javnost ikada želela da zna - ovoga puta je dobila priliku za to

Kajli je ogrlicom rekla sve, ali je niko nije „čuo"? Hit detalj o porođaju koji je svima promakao! (FOTO)
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kajli Džener postala je mama drugi put 2. februara 2022. godine. Sa Travisom Skotom dobila je sina Vulfa, kom se starija sestra Stormi posebno obradovala.

Kajli Džener otkrila ime sina, Instagram screenshot / kyliejenner
 

Međutim, strani mediji trenutno bruje samo o jednom - kako je mlada preduzetnica i rijaliti zvezda još mesecima unazad otkrila javnosti termin! O istom se prilično spekulisalo, pojedinci dugo nagađali kada bi Dženerova mogla da se porodi... Ne obraćajući pažnju na to da je njoj, navodi pored ostalih i „Page six", ta informacija visila oko vrata.

Tokom intervjua u video formatu „73 Questions with" za „Vog" u septembru 2021, Kajli je oko vrata nosila suptilnu, zlatnu ogrlicu s tri dvojke. Sada, veruje se da je to bio „znak koji je svima promakao", pošto se porodila baš drugog februara '22!

Tada, inače, kada se bila dotakla trudnoće, ispričala je kako će još malo pričekati dok ne sazna pol deteta, kao i da joj se ovoga puta „traže" smrznuti jogurt i burgeri. Takođe, naglasila je da se Stormi bebi baš raduje.  

Sa druge strane, ovo nije jedina njena ogrlica koja je „upala u oko" javnosti. Dženerova je jednom prilikom nosila lančić sa brojevima „2018" i „2022". Stormi je rođena 1. februara 2018. godine.

Drugo dete je rodila - tačno četiri godine kasnije, kao što je, navode strani mediji, ogrlicom i „prizvala". 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike