Prva fotografija Ešli Grejem s blizancima: Plus sajz lepotica otkrila i koja je imena dala sinovima! (FOTO)

13.02.2022

07:00

0

Manekenka se porodila početkom januara, pa ubrzo razglasila putem društvenih mreža koliko je srećna što joj je „porodica sada petočlana"

Prva fotografija Ešli Grejem s blizancima: Plus sajz lepotica otkrila i koja je imena dala sinovima! (FOTO)
Ešli Grejem Profimedia - Copyright Profimedia

Plus sajz model Ešli Grejem i njen suprug Džastin Ervin 7. januara tekuće godine postali su roditelji još dva dečaka. Sada, poznata mama počastila je brojne fanove na Instagramu fotografijom s naslednicima, kojima je dala imena Malakaj i Roman.

Publika je na ovu fotografiju čekala oko mesec dana, kako je čuvena lepotica odmah po porođaju istakla na pomenutoj društvenoj mreži kako će „uskoro otkriti još detalja" - i nije razočarala. Malakaj je, inače, ime hebrejskog porekla i znači božji glasnik ili anđeo. I Roman je istog porekla. „Znak" je za snagu i moć.

- Malakaj i Roman - počela je ona u opisu fotografije, uz emotikon belog srca.

 

 

- Dečaci su mi najveći učitelji i podsetnici da mogu sve. Ovo nije bilo lako, ali se isplatilo. Još uvek ne mogu da verujem da imam troje dece. Sad jedva čekam da podelim sa vama moj porođaj i sve što je posle došlo. Uskoro! - zaintrigirala je iznova Ešli.

Podsećanja radi, Grejemova se posle porođaja oglasila u okviru svojih storija pa poručila:

- Džastin i ja vas s velikom radošću obaveštavamo da su naši dečaci stigli. Porodila sam se rano jutros, kod kuće. Srećni su i zdravi. Idem malo na odmor i da provodim vreme sa suprugom i decom, ali iskreno, jedva čekam da još podelim sa vama. Volim vas.

Ešli Grejem Instagram screenshot / ashleygraham
 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike