Trubači dočekali Sašu Popovića i Suzanu Jovanović ispred restorana u kom žene sina: Estrada pristiže (VIDEO)

19.05.2022

15:24

0

Danijelovi roditelji su u svečanim odelima došli u salu gde su ih dočekali mladenci

Trubači dočekali Sašu Popovića i Suzanu Jovanović ispred restorana u kom žene sina: Estrada pristiže (VIDEO)
Screenshot_3 - Copyright 24sedam/M. Mitić

Poznati par Saša Popović i Suzana Jovanović danas žene sina Danijela, a svadbeno slavlje biće upriličeno u jednom prestoničkom restoranu sa velikim krugom prijatelja i saradnika. Nije nepoznanica i da će na istom biti gotovo pola estrade. 

Danijel i njegova dugogodišnja devojka Tijana svoj najvažniji dan će podeliti sa oko 400 zvanica. Za dugačak spisak gostiju najpre su zaslužni Saša i Suzana koji poznaju mnogo ljudi, pa će na svadbi zapevati i brojne kolege i prijatelji s kojima se druže.

Mladenci su već stigli u svečanu salu, a među prvim gostima došli su saradnici Saše Popovića, direktor Grand televizije i producent spotova Goran Šljivić sa suprugom, Vesna Milanović, Snežana Đurišić i Goran Ratković Rale, Milan Mitrović, a za njima i roditelji novopečenog mladoženje. 

Dok su Suzana i Saša pristizali luksuznim automobilom, trubači su već uveliko svirali i tako ih sa pesmom dočekali, a oni su okupljene novinarske ekipe samo pozdravili i potom se uputili u svečanu salu.

Posle Saše i Suzane, pristigli su i Voja Nedeljković, Biljana Sečivanović, Endži Mavrić, Aleksandar Milić Mili i Dragan Stojković Bosanac koji su došli na svadbeno slavlje u društvu nežnijih polovina.

Kako smo saznali, Popovići su odlučili da sve bude gala, pa su tako izabrali najskuplji meni u restoranu, tačnije 85 evra po gostu, što znači da će samo za salu par platiti oko 30.000 evra.

Na meniju će biti više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestoka pića.

Podsetimo, Tijana i Danijel su angažovani na Grand televiziji. Ona radi kao profesionalna šminkerka, dok je mladoženja dizajner zvuka. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike