Suzana Jovanović ne zna šta će od uzbuđenja dva dana pred venčanje sina: Biće suza!

17.05.2022

07:54

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ne krije da je pod velikim stresom pred ženidbu sina prvenca, za razliku od njega i snaje

Suzana Jovanović ne zna šta će od uzbuđenja dva dana pred venčanje sina: Biće suza!
Danijel, Suzana, Aleksandra, Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Porodica Popović broji sitno do velikog događaja u njihovim životima - ženidbe sina Danijela. Naime, on na ludi kamen, sa verenicom Tijanom staje u četvrtak, 19. maja, a Popovići privode kraju poslednje pripreme pred veliko svadbeno veselje.

Suzana Jovanović je očigledno veoma uzbuđena, s obzirom da još uvek ne može da odluči ni šta će da obuče! Za razliku od nje, sin i snaja su prilično opušteni.

ATAImages
Suzana Jovanović i Saša Popović

- Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu : "Mama, sve je pod kontrolom, opusti se" - kroz osmeh je istakla Suzana i dodala da se kao svaka ponosna majka priprema za najvažniji dan u životu. 

- Mi žene smo toliko u nedoumici kada je garderoba u pitanju...Stavim jednu kombinaciju i mislim biće mi super, a onda pogledam vremensku prognozu koja kaže da će biti pakao tog dana, pa moram da menjam. Onda sledeći put drugu i na kraju ne znam šta ću da obučem - rekla je vidno uzbuđena pevačica za Grand Onlajn  i dodala da tog dana suze radosnice sigurno neće izostati.

- Biće, radosnica. Pa Bože, ženim sina prvenca - zaključila je Suzana, kojoj je Danijel sin iz prvog braka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović

Podsetimo, Suzana je ranije govorila o detaljima svadbe, kada je otkrila da žarko priželjkuje unuče.

- Ja sam njima reka da porade po tom pitanju, ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi da vam pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće - rekla je pevačica, ta je sve rekla o svadbi koja ih očekuje, pročitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike