Hrvatski novinar postavio Konstrakti hit pitanje, a tražio joj i savet: Da li je tvoj seksepil doprineo nastupu na Evroviziji?

19.05.2022

12:08

0

Umetnica se iznenadila, ali se snašla da odgovori

Hrvatski novinar postavio Konstrakti hit pitanje, a tražio joj i savet: Da li je tvoj seksepil doprineo nastupu na Evroviziji?
konstrakta 8 - Copyright Printscreen/YouTube/RTS Oko

Ana Đurić Konstrakta nakon što se vratila iz Torina sa Pesme Evrovizije gde je osvojila peto mesto, poručila je da će jedno vreme biti "nevidljiva".

Ipak, u emisiji "Oko" ispričala je svoje utiske o takmičenju i planovima, a zatim se u studio uključio i hrvatski voditelj Aleksandar Stanković, poznat po emisiji "Nedeljom u 2", koji joj je postavio dva neočekivana pitanja.

Njega je zanimalo da li je Konstraktin seksepil doprineo nastupu na Evroviziji, a onda je usledio njen odgovor:

- Kapiram da seksepil uvek doprinosi, ali pošto ga ja nisam svesna niti nešto radim na tu temu, hajde da verujemo... - odgovorila je kroz osmeh.

Printscreen/YouTube/RTS Oko
Novinar Aleksandar Stanković

Zatim je usledilo drugo pitanje za umetnicu, koja je predsednica kućnog saveta u svojoj zgradi.

-  Kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju zajedničku struju, ili kako mi to u Hrvatskoj kažemo - pričuvu, s obzirom da si ti predstavnica kućnog saveta u svojoj zgradi u Srbiji? - našalio se Stanković.

- Ne znam. Ja takve probleme nemam. Ne znam kako bih se postavila. Za mene je to toliko zdrav razum da učestvuješ u zajedničkoj stvari, da prosto moj mozak ne može da shvati kako to neko ignoriše. Srećom, nisam imala tu situaciju. Stankoviću, menjaj zgradu i komšije - poručila mu je kroz smeh.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike