"Ja sam samoprozvana umetnica, vreme je da se priča zaključi": Konstrakta otkrila detalje i rešila da je došao kraj!? (VIDEO)

17.05.2022

17:25

0

Ana nije samo pevačica, odnosno, po zanimanju je arhitekta, a voli da istakne da je domaćica i predsednica kućnog saveta

"Ja sam samoprozvana umetnica, vreme je da se priča zaključi": Konstrakta otkrila detalje i rešila da je došao kraj!? (VIDEO)
Konstrakta 1 (1) - Copyright Printscreen/RTS

Ana Đurić Konstrakta se oglasila nakon nastupa na Evroviziji na kojoj je osvojila peto mesto u finalu.

Ona je pred let za Beograd iz Torina istakla da će "umetnica od sada biti nevidljiva", pa je objasnila šta je tačno mislila.

- To je bila moja ideja još 5. marta. Da kažem umetnica je nevidljiva i da nestanem, međutim, tad nisam imala hrabrosti, to se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. A sad mislim da zaslužujem da sebi obezbedim mir. Sad je vreme da se priča zaključa - istakla je Đurićeva.

Ana nije samo pevačica, odnosno, po zanimanju je arhitekta, a voli da istakne da je domaćica i predsednica kućnog saveta.

- U suštini i to kad ja kažem umetnica, tu ima nekog otklona, zapravo ja nisam članica nijednog udruženja, ja sam samoprozvana umetnica, ima u tome i nekog sarkazma. Ne znam šta sam trenutno. Uželela sam da budem domaćica - rekla je ona, pa otkrila da li je imala očekivanja od prestižnog takmičenja - rekla je gostujući u "Oko magazinu".

Što se tiče očekivanja pred veliko finale, navela je da ista nije imala.

- Ja to sebi nikada ne priređujem. Ono što sam želela i mislila da bi bilo dobro da se plasiram u finale, a čini mi se da se ovde desilo neko malo ujedinjenje ne samo u Srbiji, neko kod svih naših takozvanih i želela sam da uđem u finale, tu bih zaokružila priču. Kada smo stigli dotle, onda mi je bilo svejedno - objasnila je Konstrakta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike