"Ja sam čuvar ognjišta, on voli da unosi nered" Ovako je Nikolina pričala o ljubavi sa Vidojem

14.05.2022

12:35

0

Otkrila i zašto je odlučila da se uda tek kad je njega upoznala

"Ja sam čuvar ognjišta, on voli da unosi nered" Ovako je Nikolina pričala o ljubavi sa Vidojem
viskovic_18062018_00046 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vidoje Ristović, istoričar umetnosti, preminuo je iznenada u 44. godini, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Nikolinu Pišek i dve ćerke koje je dobio iz dva braka.

Nikolina je prethodnih godina često govorila o svom dragom i njihovoj porodici, a jednom prilikom je istakla da je Vidoje bio muškarac kojeg je najviše volela.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Vidoje ima poverenja u mene i što se tiče uređenja može mi davati predloge, ali nema pravo uticati na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora biti funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije što je njemu potpuno strano. Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli unositi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije, koje ja moram kontrolisati da ne nastane potpuna anarhija - kazala je Nikolina Pišek, a o venčanju sa njim je govorila na interesantan način:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nisam nikad poput većine devojaka ili žena maštala zamišljajući svoje venčanje. Iskreno, brak mi nikad nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam želela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osećala krivom što nikad nisam zamišljala svoje venčanje. Znala sam samo to da nikad ne bih mogla ući u brak s muškarcem od kojeg sam dominantnija. Tako o braku nisam ni razmišljala, sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer ovo što imam sa njim emotivnije je i jače od bilo čega pre. Tek sad mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te reči. Šta kod njega najviše cenim? To što je pravi, autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji - ispričala je Nikolina 2013. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike