„Sva sam u flasterima, a nekad moram i na bolovanje, pa na terapije!" Sanja Marinković otvoreno o velikom problemu s kičmom (FOTO)

17.05.2022

19:25

0

Ovo je muči još od perioda kada je bila u drugom stanju

„Sva sam u flasterima, a nekad moram i na bolovanje, pa na terapije!" Sanja Marinković otvoreno o velikom problemu s kičmom (FOTO)
Sanja Marinković - Copyright Youtube screenshot, Novo jutro

Gostujući kod koleginice Jovane Jeremić u jutarnjem programu, voditeljka Sanja Marinković progovorila je javno o svom „suveniru iz trudnoće", tačnije - problemu s kičmom s kojim se dan-danas muči. Ona je objasnila kako je već došla u fazu da odlazi na bolovanje kako bi ležala po sedam dana zbog bolova, zbog kojih je počela i da nosi flastere s kojima su konkretno sportisti i te kako upoznati.

- Imam izuzetne probleme sa kičmom koje sam otkrila za vreme trudnoće od pre 14 godina. Nisam to na vreme sanirala i sada kako ide vreme, ja sve više treniram i stalno sam u pokretu. Napravila sam problem pre tri meseca sa kičmom za vreme rođendana - napomenula je Sanja, pa nastavila:

- Došla sam u tu fazu da moram da budem na bolovanju i da sedam dana ležim, da idem na terapije ujutru i uveče. To je za mene nemoguće misija. Dobila sam flastere koje sam zalepila kako bi mi pomogli.

Sanja Marinković Youtube screenshot, Novo jutro
 

U međuvremenu, inače, voditeljka je dobila i upalu tetive, te nerava.

Sanja Marinković Instagram screenshot / sanjamarinkovicofficial
 

- Sada sam izlepljena flasterima, koji drže bolna mesta i moram da idem na obavezne terapije - naglašava ona, koja se zatim i našalila s flasterima koje koristi.

- Ja sam sada u rangu profesionalnih sportista - nasmejala je Marinkovićeva.

Sanja Marinković Youtube screenshot, Novo jutro
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike