„Sad moram da pričam o Joksimoviću, je l'?" Olivera Kovačević o uspesima domaćih izvođača na „Evrosongu": Izjava o kojoj se priča!

16.05.2022

21:38

0

Urednica Zabavnog programa RTS-a nije štedela na pohvalama

„Sad moram da pričam o Joksimoviću, je l'?" Olivera Kovačević o uspesima domaćih izvođača na „Evrosongu": Izjava o kojoj se priča!
Copyright Olivera Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o domaćim izvođačima koji su se takmičili na „Evrosongu", Olivera Kovačević imala je brojne reči hvale gostujući u jednoj emisiji. Međutim, mnogima je „zapalo za oko" to kako je spomenula Željka Joksimovića, uzimajući u obzir da je sedela pred „Tanjugovim" kamerama, a s voditeljkom koja joj je inače i kuma.

- Željko Joksimović je uvek završavao u prvih pet i kad je pevao i kad je komponovao - počela je bila ona razgovarajući s Oliverom, dok je svakako poznato da je ovo javno preduzeće prošle godine kupio upravo pomenuti pevač.

- Jedanaest godina naša zemlja nije bila na „Evroviziji", zbog sankcija. Željko je bio prvi predstavnik Srbije i Crne Gore, a prva predstavnica Srbije bila je Marija (Šerifović). Joksimović je bio kao pevač i kompozitor drugi i treći, radio je za Bosnu i Hercegovinu pesmu koja je bila u prvih pet, za Crnu Goru, Kneza, numeru koja je ostvarila najbolji plasman te zemlje na „Evroviziji" - nabrajala je zatim Olivera.

Željko Joksimović ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Mi ovde imamo čime da se ponosimo - istakla je tada voditeljka Aida Đedović.

Hit

- Je l' moram sad da pričam o Željku Joksimoviću, pošto sam sad na ovoj televiziji? Je l' treba nešto da pohvalimo još, je l'? - prokomentarisala je urednica Zabavnog programa RTS-a, na šta joj je kuma odgovorila odrično.

- Ne, ne, nema problema, ako će to da ti znači - nasmejala se Kovačevićeva, koja je ovim potezom i te kako privukla pažnju javnosti.

Olivera Kovačević Youtube screenshot / Tanjug TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike