Tanja Savić otkrila šta joj je Dušan pričao kad ju je zvao: Tad sam sebi rekla „Nećeš više da plačeš, sad ćeš da se boriš"!

31.10.2020

18:06 >> 21:38

0

Autor: V. Tanacković

Izvor: Magazin In

Pevačica je bila zatvorena u četiri zida sve dok je reči njenog supruga nisu otreznile

Tanja Savić otkrila šta joj je Dušan pričao kad ju je zvao: Tad sam sebi rekla „Nećeš više da plačeš, sad ćeš da se boriš"!
Tanja Savić, ATA images

Pevačica Tanja Savić, koja više od šest meseci nije videla svoju decu nakon što ih je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Austrliju, i dalje prolazi kroz agoniju boreći se za sinove, o čemu je pričala u emisiji „Magazin in”.

Tanja, kako kaže, ne smatra da joj je Dušan uništio život, ali veruje da je to bila njegova namera.

– Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim i onda me je on zvao i rekao: „Je li, jesi li ti to u bolnici?” Ja mu kažem da sam kod kuće, a sve je bilo belo oko mene, posteljina, zidovi, a on kaže: „Jesi, ja vidim da si u bolnici, a gde su sada tvoji roditelji da te teše?” – ispričala je Tanja i dodala:

– Ja sam bila kod kuće, uplakana, ja sam njih zvala na video-poziv, oni mene nikad zvali nisu. Tu sam se probudila kad je on to rekao pred decom, onako maliciozno pitanje: „Gde su tvoji roditelji da te štite, da te teše?”, ja sam tad sebi rekla: „Nećeš više da plačeš, da budeš natečena i crvena u licu, sad ćeš da se boriš”. Nastavila sam sa svojim životom, snimam pesme, borim se za svoju decu, borim se za karijeru, sve će otići u moju korist. Ovo traje skoro sedam meseci, samo što sam ja ćutala – rekla je Tanja u emisiji „Magazin In”.

Snežana Dakić ATAImages/Antonio Ahel

I ostale gošće komentarisale su njenu priču, a Goca Božinovska istakla je da žena koja mnogo voli svog muškarca najčešće pravi ovakve greške.

– Najčešće ti on ubije samopouzdanje, jer žena prolazi kroz razne faze, naročito kad je trudna i kad ima malo dete, to su faze kad je lako preuzeti primat, naročito kad je neko manipulator. Ti u tom trenutku jesi slaba i ako te neko nabeđuje da si kilava, nesposobna, zašto ne možeš brže, bolje, zašto ti više nije do s*ksa, zašto se više ne zanimaš za njega, zašto nisi efikasnija, ti mu i poveruješ. To je trenutak kad žena ne može da razluči da li je on manipulator, superioran ili je samo drzak i bezobrazan – rekla je Snežana Dakić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Muškarac nikad ne može da uništi život ženi koja je pametna i koja manje voli. Može da uništi samo onoj ženi koja jako puno voli i onda ti misliš da ti je on uništio život, a ustvari si sama sebi uništila život, od te ljubavi, ubila si ga ljubavlju, ubila si i vezu i brak i sve ostalo. To je slučaj kod mene bio, sama sebe sam uništila – navela je Goca.

PROČITAJTE JOŠ:

Neda Ukraden o sporu oko imovine u Hrvatskoj: Dobila sam ono što mi pripada!

Suzana Perić pozitivna na koronavirus: Odmah sam se samoizolovala i obavestila sve, to je dužnost svih nas

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam