Konstrakta uvela promene na Evroviziji: Evo šta se razlikuje u odnosu na nastup kojim je osvojila Srbiju (VIDEO)

13.05.2022

08:15

0

Ona je i novinare sa svih strana sveta, koji prate takmičenje u Torinu, oduševila!

Konstrakta uvela promene na Evroviziji: Evo šta se razlikuje u odnosu na nastup kojim je osvojila Srbiju (VIDEO)
konstrakta (3) - Copyright AP Photo/Luca Bruno

Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjem takmičenju "Evrovizija", sinoć je nastupila u drugom polufinalu. Zasluženo, ona je prošla u finale, gde će se predstaviti 24. po redu.

Na društvenim mrežama uveliko se ističu razlike između Konstraktinog nastupa na "Pesmi za Evroviziju" od pre dva meseca i ovog od juče, na velikoj sceni "Evrovizije". 

Evidentno je da je suština nastupa ostala ista, dok su pojedini detalji izmenjeni. Ono što je najveća promena je prevod pesme, kog originalno nije bilo. Prevod se sinoć povremeno pojavljivao na ekranu, a služio je da strancima bolje približi značenje numere.

AP Photo/Luca Bruno
 

Mnogi su komentarisali da je bio veliki broj grešaka u prevodu, te da se nadaju da će to ispraviti, jer svakako je sramotan takav propust.

Konstrakta je ponela sinoć i nešto drugačiji stajling, a još jedan detalj privukao je pažnju. Naime, pred kraj pesme, cela bina je zatamljena, dok Konstrakta peva: "Umetnica je nevidljiva...".

Komentari na nastup su fantastični, a i novinari širom sveta je obožavaju, što govori i snimak koji se pojavio kada je delegacija Srbije bila na pres konferenciji nakon polufinala, gde su u glas pevali i aplaudirali.

Ovaj prizor možete videti u videu u nastavku od 47.30 minuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike