Evo šta je radila Konstrakta dok je nestrpljivo čekala rezultate: Atmosfera je bila usijana, a pomenula je i Brenu! (VIDEO)

12.05.2022

21:46

0

Umetnica je sedela sa svojom ekipom kada se uključila u lajv na Instagramu

Evo šta je radila Konstrakta dok je nestrpljivo čekala rezultate: Atmosfera je bila usijana, a pomenula je i Brenu! (VIDEO)
konstrakta tabela4 - Copyright Printscreen/YouTube

Drugo polufinale Pesme Evrovizije i Srbija je ušla u finale, a dok je sve bilo neizvesno, Konstrakta se uključila u lajv, pokazala kako provodi vreme i kako izgleda atmosfera oko sprske delegacije u Torinu.

Ona je sve pozdravila i uz dobro raspoloženje pokazala da je veoma zadovoljna izvođenjem pesme "In corpore sano".

Konstrakta i ostatak srpske delegacije mahao je zastavicama, a onda je Ana odlučila da pokaže pratiocima i kako izgleda evrovzijska scena iz green ruma. Jedan od predstavnika srpskog tima se čak i našalio:

- Dobro jedemo, pijemo... - rekao je kroz smeh, a u snimku poslušajte kada je Konstrakta spomenula i Lepu Brenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

 

Podsetimo, naša delegacija i javnost u Srbiji do poslednjeg trenutka nisu znali da li ulaze u finale ili, s obzirom na to da su voditelji Srbiju pročitali kao poslednju zemlju koja je prošla uz velike dramske pauze. Ipak, gotovo da je bilo nemoguće da se nismo plasirali dalje, s obzirom na to da je Konstrakta sa svojom pesmom pobrala veliki broj simpatija, te da je pregled na Jutjubu rastao brzinom svetlosti nakon što je sišla sa scene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike