Prva izjava Konstrakte nakon nastupa: Ovo ću pamtiti dok sam živa! (VIDEO)

12.05.2022

19:49

0

Autor: Marija Mitić

Našu predstavnicu su nahvalili na zvaničnom Tviter nalogu Evrovizije

Prva izjava Konstrakte nakon nastupa: Ovo ću pamtiti dok sam živa! (VIDEO)
evrovizija drugo vece konstrakta2 - Copyright Printscreen/YouTube

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, nastupila je večeras na raskošnoj sceni u dvorani "Pala Olimpico" u Torinu. Malo je reći da je ona "oduvala" celu salu jer je čitava publika u isti mah sa njom aplaudirala i vrištala uz celu pesmu "In corpore sano"!

Dvoranom su se širili vrisci i ovacije, a korisnici mreža komentarišu da pevačica nije mogla ni lepo da se čuje koliko je publika aplaudirala i sa njom igrala sada već poznatu koreografiju uz stihove "Bit, bit, bit, biti zdrava!"

Oficijalni Tviter nalog Evrovizije podelio je deo Konstraktinog nastupa, uz baš ove stihove, a ispod njega se nižu samo pozitivni komentari.

 - Imamo pobednika, - Idemo,  - Nismo mogli da čujemo muziku od tapšanja, - Naša draga Konstrakta... - nizali su se komentari.

Inače, Konstrakta je odmah posle nastupa dala prvu, kratku izjavu, koja je podeljena na takođe zvaničnom sajtu ESC-a, na Instagramu.

 - Pa bilo je stvarno... Ne znam šta da kažem! - uzbuđeno je vrisnula Ana.

 - Ovo ću pamititi dok sam živa! To je to! Još uvek sve procesuiram, ali svi su bili u fazonu: Biti zdrava, vauuu! - pričala je Ana.

Podsetimo, državljani Srbije večeras ne mogu glasati za svog predstavnika, kao što nijedna zemlja koja učestvuje ne može glasati za svoje predstavnike.

Ukoliko Konstrakta uspe da se plasira u finale, ponovo ćemo je gledati u subotu, 14. maja, a kladionice joj predviđaju plasman u prvih 10 na "Evroviziji".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike