Anastasija posle drame oko stajlinga napustila „Zvezde Granda", a šta je s Majom? Ovako je Bekuti promenila mišljenje!

08.05.2022

07:17

0

Iako nije dobila mogućnost da ode u baraž, svakako je pobrala brojne simpatije žirija

Anastasija posle drame oko stajlinga napustila „Zvezde Granda", a šta je s Majom? Ovako je Bekuti promenila mišljenje!
maja_djordjevic_5 - Copyright Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV

Oko stajlinga Maje Đorđević iz tima Đorđa Davida nedavno se bila podigla ogromna prašina. Međutim, prethodne večeri, kada se našla u duelu s Enisom Todićem iz tima Cece Ražnatović, promenila je mišljenje mnogih. Svakako izazovno odevena, ali s daleko više ukusa po mišljenju najpre Ane Bekute, kojoj se proteklog puta nije posebno dopala, izvela je numere „Alkatraz" i „Pleši sa mnom" na sceni „Zvezda Granda". 

Drugi takmičar pevao je pesme „Veruj u nas" i „Još ovo veče". Na kraju, međutim, rezultat je bio 6:2 u njegovu korist. Aleksandar Milić Mili je, s druge strane, odmah pohvalio stajling Đorđevićeve pa istakao da mu je žao što ova takmičarka nije uspela da se plasira ni u baraž. 

Maja Đorđević Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- Meni se kod Enisa dopala i prva i druga pesma i u prvoj je bila prelepa emocija i ti neki tvoji prelepi trileri, a za Maju mi je žao što nije dobila taj treći glas, meni je žao kad neko ispadne bez mogućnosti da ode u baraž - nadovezala se Viki Miljković, a za njom i Saša Popović. 

- Meni se kod Enisa dopala i prva i druga pesma i Ceca mi se dopala, nekako mi se sve dopalo - razvedrio je komentarom situaciju on. 

Oličenje pristojnosti

Zatim, oglasila se i Bekuta. 

- Ona je oličenje pristojnosti, u odnosu na neke koji su se ovde pojavljivali... - izjavila je ona, koju je Marija Šerifović odmah upitala da pojasni šta je time htela u stvari da kaže. 

Ana Bekuta Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Ana je tada naglasila kako se takmičarka obukla daleko pristojnije nego prošlog puta. 

Podsetimo, tada joj je rekla:

- Moram da kažem da imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje, pogotovo na Maju. Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju... Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad. 

U tom trenutku, pored Maje se obraćala i Anastasiji Ićurup iz, tada, Marijinog tima. 

Snežana Đurišić nastavila je izlaganje akonto duela. 

- Kandidat broj jedan, otpevao si lepo i jednu i drugu pesmu, samo mislim da ti ona druga nije trebala. Čestitam. Sigurna sam da ćeš sa svojim mentorom pažljivije birati pesme za sledeći krug. Što se tiče Maje, divno večeras izgledaš, ali si pevala bez energije i sa dosta falša. Tvrdim da je najvažnije pevanje, sve drugo može i ne mora. Kad dobro otpevaš niko ti ništa ne može, mislim da bi trebalo da se vratiš i da se prijaviš za sledeću sezonu, ali sa malo više entuzijazma i rada na pevanju - rekla je ona. 

Dragan Stojković Bosanac je, zatim, pošto se naljutio zbog Milijevog dobacivanja, odustao od komentarisanja takmičara, pa se obratio kolegi:

- Mili, mozak je jedan organ koji stoji u lobanji, ali ti izgleda imaš samo lobanju u odnosu na muziku, ako muzika pobuđuje jedan deo mozga onda možeš i da slušaš, međutim kod tebe muzika izgleda pobuđuje samo deo mozga za igranje...

Zatim, reč je dobio Đorđe David. 

Đrođe David Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- Kandidat broj jedan, bez obzira na sve, lutka si, rasteš iz kruga u krug i mislim da je ovo zasluženo. Moja Anđelika, da si malo simpatičnija u nekim segmentima kad je u pitanju prošli krug bio, da se nije tolika dževa podigla, da imaš malo više blagonsaklonosti, pod znacima navoda, od strane žirija... Mislim da ti ne bi falio taj treći glas, jer smatram da ti je trebalo dati šansu u baražu - rekao je on, pa joj obećao da, ukoliko bude među povratnicima u idućoj sezoni, da će joj lično i dati drugu šansu. 

Roker je javno istakao kako devojka ima ozbiljnih problema s grlom, te da je dobro da je uopšte i pevala. U veće detalje, pak, nije zalazio. 

Ceca je na kraju čestitala svom kandidatu koji je imao maksimalan broj glasova, a Maji poželela sreću.

- Kandidatkinja će biti u najužem krugu za vraćanje iduće godine - dodao je Popović, objašnjavajući kako se samo malom broju kandidata pruža baš takva šansa. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike