Roditelji svetski poznate glumice umrli su od hipotermije? Isplivala mučna priča iza porodične tragedije Ališe Vit

27.12.2021

22:41

2

Dajen i Robert su pronađeni mrtvi kod kuće u Masačusetsu, pošto je poznata ćerka zamolila rođaka da ih obiđe, jer živi blizu njih...

Roditelji svetski poznate glumice umrli su od hipotermije? Isplivala mučna priča iza porodične tragedije Ališe Vit
profimedia-0396149140 - Copyright Profimedia

Pošto Ališa Vit, zvezda „Dine" i „Okružen mrtvima", nije uspevala da stupi u kontakt sa starim roditeljima, zamolila je rođaka koji živi blizu njih da ih obiđe. Ono što je zatim čula ju je slomilo - par je pronađen mrtav kod svoje kuće u Masačusetsu, a prema pisanju stranih medija, teška priča prati ovu veliku porodičnu tragediju glumice.

Hipotermija?

Dajen (75) i Robert Vit (87) imali su problem s pećima u svojoj svakako oronuloj kući, pa su za grejanje koristili grejalicu, prema navodima „Worcester Telegram-a" i „Gazette". Nadležni koji se bave nesrećnim slučajem, međutim, sumnjaju da je par preminuo od hipotermije, odnosno smrzavanja, a i jedno od preminulih pronađeno je s kaputom na sebi.

Inače, otac glumice imao je rak, a majka je bolovala od Parkinsonove bolesti.

Na telima, s druge strane, nisu pronađeni tragovi traume, a idućim pregledom nisu otkriveni ni tragovi otrovnih gasova, napominje „Daily mail". Ono što je javnost posebno iznenadilo je kako bračni par nije imao za grejanje, pored bogate ćerke...

- Molim sve za malo mira, dok tugujem. Ne mogu da prihvatim ovoliki gubitak - za sada je sve što je Ališa izjavila za tamošnju štampu na ovu temu, za koju upućeni, pak, tvrde da je i te kako učestvovala u životima svojih roditelja i da je brinula o njima.

Ališa Vit Profimedia/Dimitrios Kambouris
 

Jedna komšinica, međutim, ispričala je kako su Dajen i Robert odlazili kod svog komšije kada bi Ališin film bio na televiziji, jer nisu imali televizor u boji.

Par je živeo u Vusteru, blizu Bostona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike