Auto im je bio smrskan! Miloš Bojanić sa Božinovskom i pokojnim Šijanom imao ozbiljnu saobraćajku: Posle toga je pravo otišao pod Ostrog!

07.05.2022

09:46

0

Autor: Marija Mitić

Ovo nemilo iskustvo uticalo je na njegovo mišljenje o pravoslavnoj veri

Auto im je bio smrskan! Miloš Bojanić sa Božinovskom i pokojnim Šijanom imao ozbiljnu saobraćajku: Posle toga je pravo otišao pod Ostrog!
Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Miloš Bojanić poseduje kuću na crnogorskoj obali, tačnije u mestu Baošići, kod Herceg Novog, gde su se njegove kolege masovno okupljale tokom devedesetih godina. Kada se družio sa Gocom Božinovskom i njenim pokojnim suprugom Zoranom Šijanom, jednom prilikom ih je ugostio u ovoj vikendici, međutim, doživeli su saobraćajku zbog koje mu je ovo letovanje ostalo urezano u sećanju.

Miloš, Šijan i njegov prijatelj Limun uputili su se jednog dana u Kotor, dok je Goca, sa prijateljicom i koleginicom Sanjom Đorđević, silno želela da im se pridruži kako bi posetila manastir Ostrog. Kada su već svi skupa bili u automobilu, Miloš se nasmejao na Gocino insistiranje da obiđe ovu svetinju, s obzirom da tada nije bio preterano pobožan.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Božinovska

 - Pitao sam je da neće njih dve slučajno kod Svetog Vasilija, a ona kaže da su to planirale. E, tada sam ja onako bezobrazno rekao: "E, ako vam on ne pomogne, vama dvema niko neće pomoći". Ja sam se stvarno šalio kada sam to rekao, ali bilo je kasno - priča Miloš i priseća se kako im je baš u tom trenutku automobil nailazio u susret.

- Dve sekunde kasnije, iz krivine nailaze farovi, automobil udara direktno u nas. Njih dvojica su bili lakše povređeni, Goci, naravno, ništa jer ona hoće pod Ostrog. A ja, samo što nisam ceo polomljen, ubijen od glave do pete, auto smrvljen. Niko nije verovao da je iz tog auta neko izašao živ. Sve me bolelo, bile su to ozbiljne pobrede i oporavak je je dugo trajao - priča Miloš koji je tada promenio pogled na veru.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Bojanić

- Kada sam se oporavio, prvo sam otišao pod Ostrog da se izvinem Svetom Vasiliju. Plakao sam kao dete. Brzo nakon toga sam odlučio da potražim i ženu, moju Branku - završio je Bojanić za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike