Estrada pod lupom 24sedam: Usponi i padovi od kojih boli glava! (FOTO)

09.05.2022

07:15

0

Pojedine drame još nisu dobile svoj epilog - uporno se nastavljaju, na veliko iznenađenje javnosti

Estrada pod lupom 24sedam: Usponi i padovi od kojih boli glava! (FOTO)
showbiz 0805 - Copyright 24sedam/Danica Božović/ATA Image/Antonio Anhel/Profimedia

Nedelju za nama su pored nekolicine lepih, mahom obeležila ona manje lepa dešavanja. Na samom kraju sedmice su mnogi ostali u velikom šoku pošto se pročulo za iznenadnu smrt istoričara umetnosti i supruga voditeljke Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića

Niz nesrećnih dešavanja satkan od napada, raspada, potresnih ispovesti... O kojima vas je 24sedam blagovremeno izveštavao, prekinuo je tek uspeh Ane Đurić Konstrakte, koja je i pre „Evrosonga" uspela da „pokupi" jedno zavidno priznanje, dok boravi u Torinu. 

Preminuo Vidoje Ristović

Najpoznatiji kao suprug Nikoline Pišek, umro je iznenada u 44. godini. Voditeljka je za medije uspela samo da potvrdi tužne vesti, skrhana bolom. Prema saznanjima 24sedam, on se godinama lečio od kardioloških bolesti na VMA. Prema medijskim napisima, preminuo je na stolu za masažu u jutarnjim satima, pošto mu je pozlilo. Hitna pomoć je, pošto je pristigla, mogla samo da konstatuje smrt.

Vidoje Ristović ATAImages/Antonio Ahel
 

Sve se, prema daljim navodima, odvilo u Beogradu. 

Zašto - svaka na svoju stranu?

Prema rečima tima sastava „Hurricane", devojke će kroz nekoliko meseci zaista zaključiti saradnju. O ovome se dugo spekulisalo, da bi zatim stiglo i saopštenje koje upravo o tome i govori. U pitanju nije ništa skandalozno - Sanja, Ivana i Ksenija su u dobrim odnosima, međutim „vreme je za predah, koji će one iskoristiti da se posvete privatnom životu".

,,Hurricane", Antonio Ahel/ATAImages
 

Međutim, otkako je to obelodanjeno, aktivno se spekuliše o tome - koliko su zarađivale, šta ih u stvari čeka... A pominje se i navodna udaja Kneževićeve, koja je već dugi niz godina u srećnoj vezi. 

Pozdravilo se i „Kazalište"

Bend „Prljavo kazalište" zvanično se raspao posle 45 godina otkako su objavili svoj prvi LP, a koji je nosio isto ime kao i ovaj sastav, potvrđeno je za „Jutarji.hr", prenosili su mediji prošle nedelje. Mesecima se, inače, svašta šuškalo baš na ovu temu, da bi zatim sada - usledio i zvaničan kraj i to kakav!

Prljavo kazalište, ATAImages/Antonio Ahel
 

Naime, dugogodišnji prijatelji i kumovi bi mogli da se sastanu i na sudu, a više o tome možete da pročitate na OVOM linku. 

„Evrosong" samo što nije!

Konstrakta, sa druge strane, ne prestaje da niže uspehe i pre „Evrovizije". Osim toga kako teku pripreme za drugo polufinale, kad će i nastupiti, iz Torina se pročulo i to kako je „skočila" na kladionicama, da se upisala u istoriju šoua time što joj je tekst pesme mešavina srpskog i latinskog jezika, te da je nagrađena za kreativnost.

Konstrakta Profimedia ATAImages/Antonio Ahel
 

Takmičenje za „Pesmu Evrovizije" počinje 10. maja, a direktan prenos će javnost biti u mogućnosti da prati na programima RTS-a. 

„Folkenrol?"

Pevač Darko Lazić ostao je jedna od glavnih tema razgovora pošto se, po puštanju iz pritvora, vozio bez sigurnosog pojasa, a onda je u jednom klubu u Austriji navodno i napao gitaristu - opet pod dejstvom alkohola... Pojavile su se i priče o tome kako meštani Brestača smatraju da je „čista sreća što do sad još nikog nije ubio" koliko divlja u saobraćaju, te što je i sam ostao s glavom na ramenima. 

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel
 

Pola godine bez Marinka Rokvića

Na Đurđevdan prošle sedmice bilo je tačno šest meseci otkako nas je napustio čuveni pevač. Podsetimo, on je umro 6. novmbra 2021. godine. Kada se to dogodilo, prema pisanju „Republike", njegov sin Nikola se na njegovom grobu zakleo da će mu biti blizu i da će zbog njega hodati svetom zemljom Isusa Hrista u Izraelu. To je uspeo da uradi do Marinkog šestomesečnog pomena, koji je bio 6. maja.

Marinko Rokvić ATAImages/ G.G.
 

Napadnuta Slavica Ćukteraš

Pevačicu i njenog ljubimca napao je drugi pas, prošle sedmice, a ona se o svemu požalila na društvenim mrežama. 

Slavica Ćukteraš Printscreen Instagram/cukterasslavica
 

- Ovako, debili debilasti, idioti, neodgojeni, kada znate da vam je pas agresivan, stavite brnjicu. Mater vam je*em bolesnu - poručila je besno Slavica, pokazujući krvave ruke, te povredu koju je zadobilo njeno kuče. 

Slavica Ćukteraš Printscreen Instagram/cukterasslavica
 

- Gde su komunalci? - dodala je bila pevačica. 

„Pauza!"

Suđenje Amber Herd i Džonija Depa će čitave ove nedelje biti pauziran, posle niza dramatičnih tvrdnji kako jedne, tako i druge strane. Izvesni stručnjak prokomentarisao je saopštenja za javnost glumaca akonto ovoga, pa istakao kako veruje da „svako u stvari tu pokušava da nanese vodu na svoju vodenicu".

Više o tome možete pročitati na OVOM linku. 

Poznato ko je skočio na Dejva Šapela!

Muškarac osumnjičen da je na bini napao komičara Dejva Šapela i srušio ga na pod tokom njegovog stendapa je identifikovan i optužen za smrtonosni napad. U pitanju je Isaja Li (23), koji je nakon podizanja optužnice zadržan u pritvoru uz kauciju od 30 hiljada dolara.

Dejv Šapel Profimedia
 

Kako se navodi, motiv napada još nije poznat. 

Tuga i u Holivudu

Malo pošto je bilo saopšteno da je Naomi Džad izvršila samoubistvo, pročulo se kako je i čuveni Triger iz „Prijatelja" preminuo. Međutim, uzrok smrti glumca Majka Hagertija sada nije poznat, prenose strani mediji. 

Majk Hagerti kao Triger iz ,,Prijatelja", Youtube screenshot SeriesHD, ,,Friends"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike