Amber Herd i Džoni Dep pred „nedelju tišine"! Ekspert „prečešljao" saopštenja bivših supružnika: Objasnio kako manipulišu?

08.05.2022

06:00

0

Usred suđenja godine, glumci su bili posebno oštri, pa se veruje kako - na taj način pokušavaju da „navode vodu svako na svoju vodenicu"

Amber Herd i Džoni Dep pred „nedelju tišine"! Ekspert „prečešljao" saopštenja bivših supružnika: Objasnio kako manipulišu?
profimedia-0267265620 - Copyright Profimedia

Savetnik Dejvid Gutenplan objasnio je za strane medije kako ni Amber Herd, niti Džoni Dep „nisu pali s drveta" - pošto je dobio na uvid saopštenja glumaca objavljena usred suđenja godine. Bivši supružnici se već izvesno vreme sastaju na sudu i nema kako nisu šokirali kako tamo prisutne, tako i javnost koja ih pomno prati putem televizije, svojim svedočenjima.

Međutim, po pitanju konkretno saopštenja pred nedelju kada će suđenje biti na pauzi, bili su posebno oštri, zbog čega ekspert smatra da svako od njih u stvari „ne propušta priliku da natera vodu na svoju vodenicu".

- Istresli su baš mnogo prljavog veša u javnost. Očigledno, Džoni ne oseća da ima mnogo da izgubi, pa tako i bez problema „samo gura napred". Otkrivajući, iskreno, neverovatne tajne, koje nisu samo njegove, već i njene - počeo je Dejvid, inače partner u „Enenstein Pham & Glass-u" za „People".

Posle jezivog svedočenja Herdove, Depov predstavnik je izdao saopštenje u kom sumnja u svaku njenu reč, pa se zaklinje „da će tek biti ludo" kad počne unakrsno ispitivanje glavnih aktera.

- Ovo je bio njen životni performans. Priče joj rastu kao kvasac, a sad su i pune tako zgodnih detalja. A gospodin Dep ne menja priču, kao ni sećanja i posle dugih šest godina otkako je ona počela javno i svuda da se žali. Istina je jedna i pokazaćemo je tokom unakrsnog ispitivanja - poručeno je, između ostalog, u saopštenju, prenosili su strani mediji.

Sa druge strane, predstavnik za javnost Herdove „uzvratio je udarac".

- ...Možda bi trebalo da porazmisli o koracima koje pravi, jer uporno se gubi i, generalno, gubi. Zaista mu treba nova strategija. U ovoj gde napada jednu već žrtvu, a odbija da preuzme odgovornost za to, samo sebi može dodatno da naudi - pisalo je u tom saopštenju.

- Ako je zaista nevin, što joj se non-stop izvinjavao i obećavao joj kako će „ukrotiti zver u sebi jednom zauvek"? - dodato je zatim.

- Sve je ovo vrlo jedinstveno, ali i neobično. I sve se vrti u krug. Ne nekontrolisano, vrlo je kontrolisano, ali se vrti. Čitav ovaj narativ - nadovezao se ekspert, ističući kako upravo tako „svak oovde navija za sebe".

Podsetimo, slučaj Dep-Herd biće na pauzi tokom čitave iduće nedelje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike