Tanja daje sve od sebe da deca ne primete koliko se plaši: Planira da angažuje obezbeđenje pre nego što joj dođe bivši?

08.05.2022

11:30

1

Otkako je uspela da dovede naslednike u Srbiju, maksimalno im je posvećena i neće dozvoliti da ih njihov otac ponovo rastavi

Tanja daje sve od sebe da deca ne primete koliko se plaši: Planira da angažuje obezbeđenje pre nego što joj dođe bivši?
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ M.M.

Dušan Jovančević navodno uskoro dolazi u Srbiju sa namerom da se bori za sinove Đorđa i Maksima, koje je dobio u braku s Tanjom Savić. Izvor za „Alo" tvrdi da pevačici zbog toga nimalo nije svejedno i da se svim silama trudi da mališani to ne vide. Prema daljim napisima, raspitivala se i o obezbeđenju, nikako ne želeći da dozvoli da je sačeka ista sudbina - da ih Jovančević ponovo rastavi. 

Panika 

- Otkako je čula da Dušan namerava da dođe u Srbiju, Tanja je u panici. Ona je s tim čovekom prošla kroz pakao i taman kada je pomislila da se sve sredilo, on je ponovo uspeo da je povredi i zastraši. Tanja trenutno prolazi kroz agoniju, nekoliko dana je preplakala i odlučila je da se ovoga puta bori do kraja i da nipošto ne dozvoli da joj Dušan ponovo uzme decu - priča izvor, pa dodaje:

- Ne želi da Maksim i Đorđe posumnjaju u nešto i trudi se da ne vide strah u njenim očima. Ne želi da oni počnu da se plaše i da dobiju traumu. Upravo zbog toga je odlučila da unajmi privatno obezbeđenje. Tanja Dušana najbolje poznaje, godinama su živeli zajedno i zna na šta je sve spreman, upravo zbog toga se i odlučila za ovakav korak.

 

 

O svemu tome se, navodno, dobro raspitala. 

- Ona se raspitala preko nekih prijatelja koji su joj preporučili jednu agenciju za privatno obezbeđenje. Momak koji je čuva prošao je kroz specijalnu obuku, on je prati na nastupe i na raspolaganju joj je kad god ga pozove. Zadužen je kako za njenu tako i za bezbednost njenih sinova - tvrdi insajder za pomenute medije, pa objašnjava kako izgleda Tanjin život s pojačanim merama bezbednosti.

- Iako ima obezbeđenje, Tanja izbegava da ide na mesta gde su velike gužve. Viđa se samo s najbližim ljudima koji joj prijaju i trudi se da svaki slobodan trenutak provede van Beograda. Ljudima koji je ne poznaju dobro izgleda kao da se vratila svakodnevnim navikama, što joj je i cilj, ali je konstantno na oprezu - zaključio je on. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike