„Neće meni muž više oduzimati decu!" Tanja Savić stavila tačku na gradske priče

07.05.2022

15:48

0

Pevačica je i izvesne pretnje brzo demantovala, uprkos šuškanjima koja gotovo da i ne prestaju da kolaju

„Neće meni muž više oduzimati decu!" Tanja Savić stavila tačku na gradske priče
tanja savic ata - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno se u pojedinim medijima pojavila informacija kako Tanja Savić ponovo ima ozbiljnih problema sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem. Navodno, on joj je pretio kako će joj ponovo oduzeti decu, sinove Đorđa i Maksima, međutim pevačica je za „Blic" naglasila da je to daleko od istine.

- Nikakve probleme nisam imala. Neće mi više bivši muž oduzimati decu - stavila je tačku na gradske priče Tanja u svega nekoliko reči.

Podsetimo, pevačica se u prazničnom intervjuu za 24sedam, između ostalog, prisetila i kako je to bilo slaviti dok je još cela porodica bila na okupu.

 

 

- Nisam bila u svojoj zemlji, živela sam na drugom kontinentu, onda sam i drugačije dočekivala taj radosni praznik, ali svakako sam bila uz decu, tako da mi je jednako uvek lep kao i svi ostali - počela je bila Tanja, pa se osvrnula i na Vaskrs bez dečaka.

- Prošli i pretprošli Vaskrs sam provela bez svojih sinova. Pre dve godine, sećam se da sam ofarbala jaja dan pre kako bi ih odnela deci. Oni su bili sa tatom u Beogradu. Ne želim ni da se sećam tih uspomena. Ja sam sve pripremila i dočekao me je prazan stan bez njihovih stvari. Možete da zamislite kako sam se osećala u tom trenutku. Pre dve godine Vaskrs je bio baš na 15. april, taj trenutak nikada neću zaboraviti, tu prazninu, tu tugu. Prazninu u grudima sam osećala - objasnila nam je Savićeva, a više o tome možete pročitati OVDE.

 

Prema ranijim napisima, inače, Tanji Savić navodno stižu pretnje od bivšeg muža Dušana, koji dolazi u Srbiju, jer mu se ne sviđa to što je pevačica odlučila da njihovi sinovi školu pohađaju u Smederevu, pa je odlučio da spakuje kofere i doputuje kako bi razrešili probleme.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike