Napravljena prava frka! Oglasio se Mili nakon navoda da vara ženu sa Jovanom Jeremić (FOTO)

05.05.2022

09:46

1

Da li su se nekad upoznali, ko je izvesni Mili u prepiskama voditeljke...

Napravljena prava frka! Oglasio se Mili nakon navoda da vara ženu sa Jovanom Jeremić (FOTO)
Mili Jovana Jeremić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Po društvenim mrežama pronela se fotografija mobilnog aparata voditeljke Jovane Jeremić, na kom se vide prepiske nje sa izvesnim Milijem.

Međutim, kako su svi pomislili da je reč o producentu Aleksandru Miliću Miliju, oboje su se domah oglasili i objasnili da je sve pogrešno interpretirano.

Mili je, nakon što se našao u centru skandala kao oženjen čovek, istakao da to nije tačno.

- Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. U Turskoj sam i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde - rekao je producent za domaće medije.

I Jovana je odmah rekla šta je imala:

- Sve sam demantovala, to nema nikakve veze sa mozgom! U pitanju je mladić. Ja bliske ljude upisujem pod nadimcima. Meni je sestra upisana kao Veliki Štrumpf. U pitanju je mladić koji u meni izaziva emociju da mi je mio, zato je Mili. Nije on jedini ćelav, u tome je jedina sličnost. Ne želim Miliju da pravim ovu vrstu problema - istakla je Jovana za Pink.rs.

Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
Jovana Jeremić

Podsetimo, Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a danas je na Tviteru neko objavio navodnu prepisku njega sa voditeljkom.

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stoji u poruci izvesnog Milija, što se vidi i na njenom telefonu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike