Koja li je tajna dobrog izgleda Miloša Bikovića? Konzumira alkohol, testo, slatkiše, treniranje mu nije ni u planu?! (FOTO)

07.05.2022

12:49

0

Autor: Marija Mitić

Glumac se u svom stilu našalio sa pratiocima na Instagramu

Koja li je tajna dobrog izgleda Miloša Bikovića? Konzumira alkohol, testo, slatkiše, treniranje mu nije ni u planu?! (FOTO)
Miloš Biković - Copyright Miloš Biković ATA/M.M.

Glumac Miloš Biković poznat je kao veliki šaljivdžija, što je još jednom dokazao objavom na Instagramu. On je sve nasmejao kada je počeo da piše koliko se navodno nezdravo hrani, da su mu masne namirnice omiljenje, te da teretanu jedva da i posećuje.

 

 

- Otkriću vam svoju tajnu… Svako jutro počinjem treningom, dobro, ne uvek baš svako, ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma. Jer... Ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano, pa nikad ne treniram ujutru, ali zato svakako često pravim pauze između serija.Po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim. Jedem sve masno, slatko, alkohol, testa… Jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba, a treba mu to dati dok traži. Kad treniraš ili u pauzi između treninga, na primer, dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj, masni sa slaninicom, pržen, pa uz pastu… u četiri ujutru tim redosledom i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk  - stomak sve veći, a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o, tako da, eto - napisao je Miloš.

Naravno, pretpostavlja se da je Biković ovo napisao u svom stilu i ironično, budući da važi za jednog od najzgodnijih glumaca na našim prostorima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike