Potegli su i nož! Jovana Tipšin o brutalnom napadu koji je doživela: Sam Bog me je pogledao!

07.05.2022

07:29

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se prisetila nemile situacije od pre nekoliko godina kada su je dvojica nepoznatih muškaraca napala u šumi

Potegli su i nož! Jovana Tipšin o brutalnom napadu koji je doživela: Sam Bog me je pogledao!
JOVANA TIPSIN sahrana milutin mrkonjic poznati foto kaca (3) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Jovana Tipšin preživela je pravu agoniju kada su je pre nekoliko godina presreli napadači dok je šetala šumom. Ona se sada prisetila nemile situacije kada su je dvojica nepoznatih muškaraca napali i opljačkali, a potegli su i nož, međutim, sve je prošlo bez fizičkog obračuna.

- Bilo je to oko 13 časova, bilo je tu momaka i devojaka koji su trčali, ja nikada ne bih išla u šumu sama. Primetila sam dva sumnjiva momka, prišli su mi i uhvatili su me za vrat, drugu je rekao da mu da nož, ja sam se uplašila i pustila sam da mi uzmu ogrlicu. Jedan je bio dosta niži, a jedan viši, tačno sam primetila kako izgledaju njihove tetovaže - rekla je tada Jovana i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Tipšin

- Želela bih da pohvalim policiju, oni su u roku tri minuta opkolili celu šumu - kaže Jovana koja nikada više nije posetila ovo mesto.

- Ni dan danas ne prolazim tuda, nikada ne idem u tu šumu, plašim se i strahujem. To što sam proživela me je naučilo dosta toga, sada sam mnogo obazrivija. Tada su mi ukrali skupoceni zlatni lanac, koji je za mene imao veliku, sentimentalnu važnost, ali što kažu ljudi, bitno je da sam ja prošla ne povređena. Sam Bog me je tada pogledao i spasao od tih lopova - rekla je ona za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike