„Biću i ja majka, ako Bog da!" Jovana Tipšin o planovima za budućnost, otkrila i kako se nosi s neumesnim pitanjima o roditeljstvu

13.04.2022

09:28

0

Pevačica se još uvek nije ostvarila u ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga, ali svakako ne gubi nadu

„Biću i ja majka, ako Bog da!" Jovana Tipšin o planovima za budućnost, otkrila i kako se nosi s neumesnim pitanjima o roditeljstvu
Copyright Jovana Tipšin ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Tipšin se još uvek nije ostvarila kao majka, iako ima želju da se to dogodi. Ipak, kako kaže, ukoliko se to i ne desi - ostaće zahvalna na onome što ima i neće očajavati, a na neumesna pitanja o roditeljstvu i te kako ima spreman odgovor.

- Kad me neko pita, ja kažem: „Evo, u ponedeljak". Ima mnogo sučajeva gde sam bila prisutna, bio je jedan čovek iz politike i jedna devojka koja je obolela od kancera, napadao ju je zašto nema decu, a ona nije mogla da ima, ubrzo je i preminula - rekla je Jovana, piše „Blic".

Sa druge strane, mnoge žene su se odlučile na opciju da budu samohrane majke ili su se silom prilike našle u takvoj situaciji. Pevačica ne bi imala ništa protiv - kada dođe vreme.

- Mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka. Ako bude biće, ako ne, hvala Bogu i na ovome što imam. Dosta je žena koje žele, a ne mogu. Znam za slučaj jednog kolege, ne mogu da kažem ime, koji je bio u manastiru Koporin gde se čitaju molitve ljudima koji ne mogu da imaju decu, sa suprugom i evo sada imaju dvoje divne dece - objasnila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike