Anastasija je napravila pometnju i napustila "Zvezde Granda"! Sada je otkriveno ko ju je zamenio (FOTO)

30.04.2022

20:30

1

Nakon komentara žirija, rešila je da ne nastavi dalje, ali postoji neko ko je to hteo

Anastasija je napravila pometnju i napustila "Zvezde Granda"! Sada je otkriveno ko ju je zamenio (FOTO)
Anastasija Ićurup - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Anastasija Ićurup privukla je pažnju kada je odlučila da napusti takmičenje "Zvezde Granda", nakon komentara koje je dobila na račun svog izgleda. Međutim, da ona "koga nema, bez njega se može" i te kako važi, pokazalo se u večerašnjoj emisiji.

Na sceni se pojavila i otvorila veče Miona Laura Srećković, koja je u timu Đorđa Davida. Nasuprot nje bila je Nikolina Đekanović, koja je dobila svih šest glasova žirija. Miona, s druge strane, je dobila pet.

Međutim, čim su devojke otpevale pesme, Saša Popović je objasnio situaciju vezanu za nju.

Screenshot:TV Prva
 

Kako je rekao, ona je vraćena u takmičenje nakon što je Anastasija rešila da ga napusti, a Miona je stigla dan ranije iz Pariza kako bi odradila probe sa Đorđem pred snimanje.

To je naišlo na veliku pohvalu od strane žirija.

- Svaka čast onda! Sve pohvale za požrtvovanje, bravo! Program koji si spremala noć pred takmičenje ne bih komentarisala jer je suludo. Da ste spremali duže to bi bilo bolje. Nikolina, večeras si bila odlična, nisi baš imala Cecine ukrase u drugoj pesmi ali ništa mi nije smetalo - prva je komentarisala Marija, a onda se nadovezala i Ceca:

- Meni su obe bile super, dobre pevačice! Druga takmičarka koja je pevala moju pesmu, slažem se sa Marijom, ali lepa energija i sve ostalo na mestu.

Screenshot:TV Prva
 

Ostatak žirija takođe se složio sa Šerifovićevom da je Mionin nastup bio sjajan za nekog ko je u 24 časa stigao da doputuje i pripremi obe pesme na korektan način, a onda je takmičarka otkrila još jednu stvar koja je sve iznenadila.

- Ja sam pesmu "Mirišeš na nju" juče naučila, nisam znala tekst uopšte, pošto meni mozak razmišlja na francuskom i bilo mi je jako teško - objansila je Srećkovićeva.

Komplimenti na račun ove dve devojke stigli su i od uvek strogog Dragana Stojkovića Bosanca, koji je kao i uvek, imao drugačije mišljenje od kolega.

- Ma ti si, Miona, meni bila sjajna! Možda si malo podbacila prvu pesmu, ali i Nikolina je drugu. Nije valjalo, bilo je puno falša. Tako da, bile su ujednačene - poručio je producent.

Screenshot:TV Prva
 

Najponosniji nakon ovog duela bio je svakako Đorđe David koji nije pronašao reči da zahvali Miona Lauri na učinjenoj usluzi i pojavljivanju u tako kratkom roku.

- Vas dve ste odmah zakucale standard. Mislim da nijedna devojka večeras neće pevati na nivou kao sad vas dve. Miona, pokazala si da si zrela i kada se figurativno dobije šamar, proradi glava na drugoj frekvenciji - poručio je David za kraj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike