Izopštena sam tri puta, nije fer! Madona javno pitala papu Franju da se sastanu, odgovora nema (FOTO)

06.05.2022

10:03

0

Autor: Marija Mitić

Poznato je da se kraljica popa poigravala sa hrišćanskim simbolima na neprikladan način

Izopštena sam tri puta, nije fer! Madona javno pitala papu Franju da se sastanu, odgovora nema (FOTO)
papa madona - Copyright AP Photo/Andrew Medichini/Profimedia

Pevačica Madona pokušala je da stupi u kontakt sa papom Franjom i to preko Tvitera, gde ga je zamolila da se vide i porazgovaraju "o nekim važnim stvarima". Pop ikona napisala je papi da se nada da će on imati vremena za nju, iako se poslednji put ispovedila još davno.

 - Ja sam dobra katolkinja. Kunem se! Mislim, ne psujem - počela je Madona na Tviteru.

- Prošlo je nekoliko decenija od mog poslednjeg ispovedanja. Da li je moguće da se vidimo i razgovaramo o nekim važnim stvarima - pisala je Madona, ne navodeći o čemu bi tačno želela da pričaju.

Profimedia
Madona

- Izopštena sam tri puta, mislim da nije fer. Iskreno, Madona - napisala je pevačica, dok odgovor pape Franja još uvek nije stigao. Ispod ovog njenog tvita nizali su se komentari. Mnogi su se upitali da li pop diva uopšte zna koje je značenje reči "izopštiti iz crkve", dok su drugi govorili da nije ni čudo što je do toga došlo, s obzirom na njene pojedine postupke koji se umnogome krše sa hrišćanskom verom i njenim pravilima.

 

 

Madona je inače poznata po svojim kontroverznim spotovima u kojima su se često motivi religije i hrišćanstva provlačili na vulgaran način.

Ona je takođe mnogo puta ponosno koristila kontroverze na temu seksa, istospolne ljubavi i hršćanske simbolike. Osim toga, na leto 1990. godine, kada je došla u Italiju u sklopu svoje treće koncertne turneje u svrhu promocije četvrtog studijskog albuma "Like a Prayer", tadašnji papa Ivan Pavao II pozvao je hršćane da ne idu na njene koncerte nazvavši ih "jednim od najsotonskijih nastupa u istoriji čovečanstva."

Zvezda je takođe izazvala bes crkve i nakon nastupa u Rimu 2006. na kojem je "razapeta" na pozornici u sklopu nastupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike