Madona pokazala jezive podlive na nogama, fanovi uplašeni: Ko te je povredio?! (FOTO)

14.01.2022

17:53

0

Autor: Marija Mitić

Pop ikona još uvek nije objasnila kako je zadobila ogromne modrice

Madona pokazala jezive podlive na nogama, fanovi uplašeni: Ko te je povredio?! (FOTO)
Madona - Copyright Madona, Profimedia

Pop ikoni Madoni godinama unazad polazi za rukom da bude u centru pažnje, a ovoga puta povod za to nije nimalo lep ni pozitivan, naprotiv. Pevačica je, naime, na svom Instagram nalogu objavila set fotografija na kojima ima ogromne i zastrašujuće podlive na nogama!

Na ovim slikama pop ikona je u pocepanim, samodržećim čarapama i čipkanom donjem vešu, u svilenom kućnom ogrtaču modne kuće Versaće. I to nije sve - na jednoj od slika Madona je pozirala na WC šolji!

- Život me je prebio! Misliš li da zaboli ona stvar. Samo se đavo brine… - napisala je Madona u opisu fotografija koje su uplašile i šokirale njene fanove. Mnogi su pomislili da ju je neko pretukao odnosno povredio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

 - Ženo, šta si uradila, - Šta ti se dogodilo, - Ko te je povredio, Madona, - Šta ti je s nogama,  Želim ti brz oporavak, - Ovo je gadna modrica, - Gospode - samo su neki od komentara koji ispod ove njene objave.

Profimedia
Madona

Inače, pop ikona još uvek nije objasnila kako je zadobila ogromne modrice, što ne znači da neće uskoro o tome govoriti u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike