Svi detalji raskida Madone i tri decenije mlađeg Alamalika: Plesač se iselio, a kraljica popa ga psuje na sva zvona! (FOTO)

27.04.2022

13:56

0

Par je tri godine proveo zajedno, ali navodi da su ostali u dobrim odnosima sada su pod znakom pitanja

Svi detalji raskida Madone i tri decenije mlađeg Alamalika: Plesač se iselio, a kraljica popa ga psuje na sva zvona! (FOTO)
profimedia-0498694978 - Copyright Profimedia

Pop kraljica Madona (63) i plesač Alamalik Vilijams (28) stavili su tačku na svoju ljubav, prenose strani mediji. Par je u vezi bio tri godine, čak su i „zaključavanje" zbog pandemije proveli zajedno, međutim, prema najnovijim navodima, mladić se već i iselio iz kuće poznate pevačice, tvrdi britanski „Standard".

- Madona se u potpunosti okrenula prijateljima i porodici. Raspored joj je, takođe, krcat, a njih dvoje su već neko vreme čas bili zajedno, čas ne. Tako da, ima tu ljubavi, ali ne dovoljno, pa su rešili da je se rastanu - rekao je insajder za „The Sun".

Sa druge strane, navodi da su ostali u dobrim odnosima - sada su pod znakom pitanja. Kako se glavni akteri još nisu oglasili javno, Madonine najnovije fotografije s Instagrama stvorile su sumnju u javnosti, da nije „nisu baš sve kockice tamo gde treba da budu".

- Je*i se... I stvarno to mislim... Stvarno - piše uz „storije", na kojima je u prvom planu njena zadnjica, što je tek samo po sebi podiglo veliku prašinu.

- Kad neko nije dobar za tebe, povređivaće te dok ne smogneš snage da ga pustiš - podelila je ona i jednu misao, pa mnoge navela na razmišljanje.

Podsetimo, Madona i Alamalik su se upoznali 2015. godine, kada je on bio jedan od plesača na njenoj „Rebel heart" turneji. Njegov otac se, prema pisanju „Sun-a" svojevremeno nadao da će njihova ljubav „biti duga, kao i da će on moći da joj radi muziku".

- Ona će sigurno ostati s njim, jer je veliki talenat - maštao je on.

Ipak, sudeći po navodima koji trenutno kolaju tamošnjim medijima, ta mu se želja nije ostvarila.

Madona sa Alamalikom Vilijamsom Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike