Spojio ih seminarski rad! Ljubavna priča Nebojše Kundačine i 32 godine mlađe Marije: Među nama su se odmah javile simpatije!

05.05.2022

21:05

1

Glumac naglašava kako su se simpatije odmah javile, iako su najpre razgovarali samo „o pozorištu i u pozorištu"

Spojio ih seminarski rad! Ljubavna priča Nebojše Kundačine i 32 godine mlađe Marije: Među nama su se odmah javile simpatije!
nebojsa i marija kundacina - Copyright Instagram screenshot / marija_maja_kundacina

Nebojša Kundačiuna u braku je sa 32 godine mlađom Marijom, koja ga je gotovo „na prvu kupila" pošto su se našli ne bi li joj pomogao oko seminarskog rada. Ona je tada bila na prvoj godini studija, a zahvaljujući temi koju je „pokrivala" - par se našao i zbližio.

Prema rečima glumca, simpatije su se odmah javile, iako su najpre razgovarali „strogo poslovno". Dvogodišnju romansu su brakom krunisali prošle godine, 24. januara.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – ispričala je ona „Gloriji" jednom prilikom.

 

 

Nebojša se tada nadovezao pričom o tome koliko je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade, a zatim piše seminarski o tome.

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - otkrio je on.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike