Jovana Jeremić uživa sa novim dečkom: Prvo spa centar, pa Budimpešta!

04.05.2022

17:21

2

Voditeljka ističe da uživa u životu i da će svi znati kad se ponovo bude udavala

Jovana Jeremić uživa sa novim dečkom: Prvo spa centar, pa Budimpešta!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić se nedavno razvela od supruga Vojislava, sa kojim je dobila ćerku Leu. Kako je rekla pre nekoliko dana, ona je zaljubljena, ali nije želela previše da detaljiše o privatnom životu.

Kako prenose domaći mediji, Jovana je u vezi sa muškarcem koji je nekoliko godina stariji od nje. Iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana. 

Tako su se i upoznali, na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu. Između njih su odmah sevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu. 

24sedam/Nemanja Vujčić
 

Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su i otputovali zajedno u Budimpeštu. 

Nedavno su viđeni i u jednom spa centru u Beogradu, gde su bili vrlo prisni. Kako tvrdi izvor, koji se zatekao na istom mestu na kom i ljubavni par - Jovana i njen dečko su se sve vreme grlili, ljubili i mazili.

O svemu ovome se oglasila i Jovana, ali nije želela ni da potvrdi ni da demantuje novu vezu.

Printscreen „Novo jutro" Pink TV
 

- O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni - kaže ona za Kurir i nastavlja:

- Kad budem rešila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkriću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike