Svi su mislili da je Džared Leto! Upoznajte najmisterioznijeg gosta MET Gale (FOTO)

04.05.2022

07:17

0

Veliki zaljubljenik u modu je, u stvari, „najpoznatija misterija" ovakvih događaja

Svi su mislili da je Džared Leto! Upoznajte najmisterioznijeg gosta MET Gale (FOTO)
profimedia-0688157943 - Copyright Profimedia

Kada se pojavio na crvenom tepihu MET Gale, čak su i pojedini strani mediji brzo javili kako je „upravo kročio Džared Leto" - poznati glumac i pevač, koji inače ne preza od neobičnih modnih kombinacija. Međutim, u pitanju je bila „street style" zvezda Fredrik Robertson, koji se kasnije zajedno sa Džaredom smejao, kada su saznali da su ih pomešali. 

Ko je Fredrik 

Pre oko tri godine, Fredrik je „zapao Vogu za oko" pojavivši se na događaju „Valentino Haute Couture" u crnoj haljini koja se na njemu, naizgled, prelivala. 

Tako je postao - najmisteriozniji gost ovakvih događaja, kako niko isprva nije znao ko je tačno on.  

Moda mu je gotovo drugo ime, uzimajući u obzir to koje sve komade ima u svojoj kolekciji, a i rado ih nosi. Izuzetno je popularan na društvenim mrežama i važi za jednog od najvećih modnih znalaca. 

Na MET Gali 2022. nosio je specijalno za njega osmišljenu kreaciju Ajris van Herpen, dizajnerke iz Holandije, koja je poznata po tome što visoku modu spaja s tehnologijom. Ova je nosila naziv „Quantum" i bila je inspirisana Robertsonovim pristupom modi

Fredrik Robertson, Profimedia
 

Ovo mu je bio prvi put na MET Gali i s događaja će nositi razna lepa sećanja. 

- I ranije su mi pričali da ličim na Džareda. Omiljeni deo večeri mi je svakao bio taj kad smo se sreli i počeli da se smejemo, jer su nas bili pomešali. Rekao mi je da mu je čast što su mislili da sam ja on - izjavio je, piše „Vogue", pa zatim ispričao kako je izgleda susret sa Sarom Džesikom Parker. 

Sara Džesika Parker u kreaciji Kristofera Džona Rodžersa, Profimedia
 

- Kad sam tek stigao, izlazeći iz automobila, sreo sam Saru, koja je stigla u stvari kad i ja. Proćaskali smo do tepiha. Bilo je tako... Njujork, MET, kako treba - oduševljeno je prepričavao on. 

Kako živi

Fredrik je „Vogu" uz niz fotografija ispričao kako izgleda jedan njegov dan. Otkrio je kako obožava „Boucheron" nakit, te da je odmah poželeo da ponese koji komad čim je saznao da će ići na MET. 

Kad odseda u hotelima, uvek doručkuje u krevetu. 

Dan, inače, ne može „pošteno da mu počne" bez šoljice čaja. On je, između ostalog, LGBTQ aktivista, a najčešće se predstavlja kao „kreativna duša". Dok je išao u školu, ovaj sada već tridesetčetvorogodišnjak, prenose strani mediji, morao je, pak, da nosi uniformu. To ga je, prema sopstvenom priznanju, „neverovatno kočilo jer nije mogao da se predstavi svetu onako kako on u stvari želi". 

Sada, urednik je magazina „Boy".

Između tuširanja i kupanja u kadi - uvek bira kadu i voli da se fotografiše u peni. Šminkerku Lindu Halberk izuzetno voli i poštuje. Sarađuju već čitavu deceniju i za nju najpre kaže da je neviđeni perfekcionista. 

Druga osoba o kojoj je govorio s divljenjem je njegov verenik, Johan Helstrom.

- On je glava brenda koji pravi najbolje preparate za negu kose na svetu. Tako da gde idem ja, ide i on. Podržava me maksimlano i veoma ne fin. Inače, ja sam kreativni direktor u toj firmi. I na poslu se dobro slažemo - istakao je. 

 

 

Podsetimo, glumac Džared Leto se na crvenom tepihu MET Gale pojavio rame uz rame sa - još jednim „blizancem". U pitanju je bio dizajner Alesandro Mikele iz kuće „Guči", koja ih je, naravno, obojicu obukla. 

Alesandro Mikele i Džared Leto, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike