"Imamo posebne rituale, jedno drugom pijemo krv" Poznati kontroverzni par nastavlja da šokira!

03.05.2022

15:58

0

Autor: Marija Mitić

Megan Foks je mišljenja i da je sama stvorila svog partnera Mašin Gan Kelija

"Imamo posebne rituale, jedno drugom pijemo krv" Poznati kontroverzni par nastavlja da šokira!
profimedia-0681977232 - Copyright Profimedia

Manekenka Megan Foks i njen partner muzičar Mašin Gan Keli izazivaju intrige gde god da se pojavie, kao i svojim kontroverznim izjavama i ponašanjem u javnosti. 

Pri svom poslednjem pojavljivanju Megan je govorila o svom vereniku, kojeg je, kako kaže zamišljala baš takvog kakav jeste, od svoje četvrte godine. Verujući u kreiranje stvarnosti, manekenka je uverena da ga je sama stvorila odnosno da je manifestovala svoje želje.

Profimedia
Megan Foks i Mašin Gan Keli

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je danas. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - rekla je glumica.

 

Ona se potom osvrnula i na njihove "male rituale", od kojih je jedan konzumiranje krvi partnera.

- Verovatno nas ljudi zamišljaju sa peharima dok pijemo krv jedno drugom, da smo kao u "Igri prestola". Ali, to je samo nekoliko kapi i to u ritualne svrhe. Trudim se da kontrolišem to i da pustimo samo nekoliko kapi krvi. Ali on je mnogo užurbaniji i haotičniji, voljan je da samo prereže svoje grudi razbijenim staklom i kaže: "Uzmi moju dušu" - ispričala je Megan.

Inače, Mašin Gan Keli verio je glumicu početkom godine u Portoriku, kada joj je darivao prsten u vrednosti od čak 500.000 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Ovaj prsten, osim što je papreno skup, specifičan je po tome što se sastoji od dva draga kamena, zelenog i srebrnog, koji simboliziraju njihova spojena srca, kao i "trnja", zbog kojeg bi, kako kaže reper, bilo bolno za Megan ukoliko ikada pokuša da ga skine.

- Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, to će je boleti - objasnio je reper ranije i dodao da ljubav mora da boli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike