Mašin Gan Keli zbog novog poteza ponovo na meti kritika! Fanovi poludeli: Otpratićemo te, prodao si dušu (FOTO)

02.03.2022

13:57

0

Autor: Marija Mitić

Kontroverzni reper ne prestaje da provocira i izaziva javnost

Mašin Gan Keli zbog novog poteza ponovo na meti kritika! Fanovi poludeli: Otpratićemo te, prodao si dušu (FOTO)
Copyright Profimedia

Megan Foks i njen verenik, reper Mašin Gan Keli, važe za prave ekscentrike i često svojim provokativnim izdanjima i potezima zbune javnost i izazovu lavinu komentara. Tako je bilo i ovog puta, kada je reper, koji inače već duže vreme "fura" kosu u roze boji, pokazao svoje nalakirane nokte, u istoj, pink nijansi.

 

 

Osim toga, Gan Keli je sa tim detaljima uskladio i boju džempera, dok njegovi pratioci na Instagramu nisu bili baš blagonakloni prema ovom izdanju. Naprotiv, neki su napisali i da će ga otpratiti posle ove objave.

 - Bože, šta se dešava sa tobom, - Šta se desilo sa "gangsterom", prodao si njegovu dušu - bile su samo neke od negativnih kritika, dok je reper prikupio ipak i veliki broj komplimenata.

Inače, Mašin Gan Keli verio je glumicu početkom godine u Portoriku, kada joj je darivao prsten u vrednosti od čak 500.000 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Ovaj prsten, osim što je papreno skup, specifičan je po tome što se sastoji od dva draga kamena, zelenog i srebrnog, koji simboliziraju njihova spojena srca, kao i "trnja", zbog kojeg bi, kako kaže reper, bilo bolno za Megan ukoliko ikada pokuša da ga skine.

Instagram printscreen/machinegunkelly
Verenički prsten Megan Foks

- Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, to će je boleti - objasnio je reper ranije i dodao da ljubav mora da boli.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike